NaslovnicaVijestiEvo šta je Ernesto Valverde rekao o Ivanu Rakitiću

Evo šta je Ernesto Valverde rekao o Ivanu Rakitiću

Ernesto Valverde prokomentirao je glasine o mogućem transferu Ivana Rakitića, te naglasio koliko je hrvatski vezni igrač bitan za momčad Barce.

Govoreći u petak, dan uoči dvoboja 2. kola španjolskog prvenstva u kojem će njegova momčad gostovati kod Valladolida, trener španjolskog prvaka Barcelone Ernesto Valverde odbacio je nagađanja o odlasku hrvatskog nogometnog reprezentativca Ivana Rakitića s Camp Noua, istaknuvši kako mu je on jedan od najvažnijih igrača.

“Želim imati najbolje igrače kako bih se suočio s izazovima ove sezone, a on je jedan od najboljih. Zna kako igramo, uključen je u momčad i poznaje klub. Nismo ovdje kako bismo radili biznis s igračem, nego kako bismo pobjeđivali, i kako bi ova sala bila puna trofeja te bivala svaki put sve veća i veća” izjavio je Valverde na konferenciji za medije u Barceloni. Posljednjih dana mediji su izvještavali o interesu francuskog prvaka PSG-a za Rakitića. Tržište u španjolskoj zatvara se 31. kolovoza.

[su_live_koeficijenti_v2]

“On nam je ključni igrač, što pokazuje i statistika, a ja i nadalje računam na njega. Svi znaju koliko nam je bio važan prošle sezone. Vjerujem da će nastaviti igrati ovdje” odgovorio je Valverde upitan o 30-godišnjem hrvatskom veznom igraču.

Rakitić je prošle sezone igrao u udarnoj postavi Barcelone, u prvoj sezoni od kada je na klupu sjeo Valverde, te je bio igrač s najviše nastupa za katalonsku momčad. Odigrao je 55 utakmica, a u čitavoj španjolskoj ligi samo je vezni igrač Atletico Madrida, Saul Niguez, nastupio u više susreta, njih 56.

Rakitić je ljetos s hrvatskom osvojio srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu zabijajući ključne jedanaesterce na putu do finala. Ovaj mjesec se pojavila glasina kako bi PSG mogao otkupiti njegov ugovor. Odštetna klauzula iznosi 125 milijuna eura.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!