NaslovnicaVijestiEvo šta je Florentino Perez rekao na povratak Jose Mourinha u Real...

Evo šta je Florentino Perez rekao na povratak Jose Mourinha u Real Madrid

Evo šta je Florentino Perez rekao na povratak Jose Mourinha u Real Madrid. Real Madrid ne planira da imenuje Jose Mourinha kao novog trenera, rekao je predsjednik španskog kluba Florentino Perez.

Evo šta je Florentino Perez rekao

Portugalski trener je otpušten u Chelseaju i odmah nakon toga je povezan sa povratkom na Benrabeu. Podstaknut od nevjerovatnog broja Tweetova, bivši predsjednik Reala, Ramon Calderon sugerira da će se to vjerovatno dogoditi.

“Mourinho je sada bliži Madridu,” mapisao je na svom službenom Twitter računu, i dodao: “Samo nekoliko stvari da sredi i on će biti tu. Bez sumnje najbolja vijest za Pereza u ovoj situaciji.”

“Neka svi znaju. Ja sam samo dao svoje osobno mišljenje u slučaju Mourinho, ne govorim u ime nikoga drugog.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Kasnije, Perez je negirao da će Mourinho zamijeniti sadašnjeg trenera Real Madrida, Rafu Beniteza.

“Niko ne može predvidjeti budućnost, ali u ovom trenutku on neće doći u Madrid”, rekao je Perez.

Uz Beniteza na čelu, Madrid se patio u posljednje vrijeme i pet bodova stoje iza Barcelone i Atletico Madrida u Primeri.

“Benitez je u stanju da rješava probleme koje imamo”, rekao je Perez i nastavio: “To je jedina opcija o kojoj trebate razmišljati.”

“Mi imamo vrlo dobre uspomene na Mourinha, on je podigao naš natjecateljski nivo (kada je bio trener).”

Mourinho je tri godine bio zadužen na Bernabeu, a za to vrijeme je osvojio jedan naslov prvaka u ligi, prije nego što je otišao u 2013. godini.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!