NaslovnicaVijestiEvo šta je Jose Mourinho uradio nakon blamaže u Bristolu

Evo šta je Jose Mourinho uradio nakon blamaže u Bristolu

Manchester United je doživio veliko poniženje prije dva dana kada ga je drugoligaš Bristol elminisao iz Carabao kupa, a Jose Mourinho tvrdi da su to zasluženo uradili.

Jose Mourinho

U sudijskoj nadoknadi utakmice Bristol City je golom Koreya Smitha došao do velike pobjede u svojoj historiju, a ovaj poraz teško je pao treneru Manchester United – Jose Mourinhu.

Nakon utakmice Portugalac je iskoristio jedan trik – protiv novinara, prenose mediji s otoka. Naime, Jose Mourinho je na press konferenciju došao ranije, te je tamo bio samo jedan novinar. Portugalac je dvije minute davao izjavio i nakon toga izašao.

[su_live_koeficijenti]

Mourinho nije mnogo pričao, on je poželio svojim protivnicima sreću, a i sam Posebni je imao sreće, jer nije morao odgovarati na neugodna pitanja od strane novinara.

“Ovo je danas nekim igračima bio sasvim običan dan, nekima je bilo draže da se nisu morali ni pojavati na utakmici. Ekipa Bristol Citya je imala sreće, ali tu su sreću izborili sa velikim otporom”, rekao je kratko trener Crvenih vragova za novinara, te dodao:

“Nogometaši Bristol Cityja su se ponašali kao da igraju najveću utakmicu u svjoj karijere, naravno vjerovatno da to i jeste istina, štoje zaista fanatastično. Ovo je prelijep dan za nogometni svijet, te za momke iz Bristola.”

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Gospodin Posebni je od ranije poznat kao čovjek koji voli da nakon slabih rezultata daje bahate odgovore. Pored toga, Jose Mourinho je znaio i prekuniti press konferenciju zbog pitanja kakva su novinarli postavljali, ali može se reći da se ovoga puta dobro snašao.

Manchester United je trenunto drugi na tabeli Premiershipa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!