NaslovnicaVijestiEvo šta je rekao predsjednik La lige nakon krađe protiv Barcelone

Evo šta je rekao predsjednik La lige nakon krađe protiv Barcelone

Predsjednik La lige je pričao o tome što Barceloni nije priznat čist gol. Porteklog vikenda Barcelona i Valencija su odigrali utakmicu u okviru 13. kola La lige, te se utakmica završila 1:1.

predsjednik La lige

Barcelona je na kraju utakmice došla do izjednačenja, gol je postigao Jord Alba u 82. minuti na fantastičnu asisteniciju Lea Messija.

Ovih dana najviše se priča o ne priznatom golu Barcelone, te je to bila velika greška sudija u prvom poluvremenu.

[su_live_koeficijenti]

Sudija nije priznao gol koji je bio čist kao suza, jasno se vidjelo kako je lopta prešla gol-liniju. Igrači Barce su protestovali, ali sudija je samo pokazao da se utakmica nastavi.

Ovo je u Španiji napravilo havariju, a mnogi zaljubljenici su okrivili Real Madrid, jer se njeima namješta titula – prenosi Marca.

Poslije svih dešavanja oglasio se i prvi čovjek La lige Javier Tebas, te je on poručio da jasno kao dan da je bio gol, te da ovih situacije više neće biti jer će se od sljedeće sezone uvesti VAR.

“Taj gol je vidjela Španija i čitav svijet. Neću reći da nije bio gol -jer ćete mi reć onda da sam slijep. Gol je bio i nema tu više priče.”, rekao je Javier Tebas, te dodao:

[su_premierleague]

“Iskreno mislim da ovih situacija neće više biti sljedeće sezone jer ćemo s VAR-om riješiti ove probleme. Počeli smo već na tome raditi za sljedeću sezonu.”

Kako tvrdi mediji iz Španije kratak razgovor je Leo Messi imao u tunelu sa glavnim sudijom.

Navodi se da mu je Argentinac rekao da zna zbog čega nije priznao čist gol, te je svjestan kako je Real Madrid upetljao svoje prste.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!