NaslovnicaVijestiEvo šta je Nemanja Matić zatražio od uprave Chelseaja!

Evo šta je Nemanja Matić zatražio od uprave Chelseaja!

Nemanja Matić, defanzivni vezni nogometaš aktualnog prvaka Engleske, želi da ode iz kluba te je zatražio od čelnika Chelseaja da ga što prije prodaju!

Nemanja Matić

Srpski as Nemanja Matić želi što prije riješiti svoj status i prijeđe u novi klub. Tim povodom, vezista Chelseaja je razgovarao s upravom Bluesa i zamolio ih da ga prodaju u narednih 48 sati, pišu engleski mediji.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Reprezentativac Srbije želi otići u Manchester United, iako ima i ponude Juventusa, Intera i Arsenala. S druge strane, menadžer prvaka Antonio Conte bi više volio da Matić ne ode u neki od klubova iz Premier lige, kako konkurenti ne bi bili pojačani. Transfer Romelua Lukakua u United naljutio je Bluese, tako da su pregovori sa “crvenim vragovima” zapeli.

FOTO: Evo kako će Manchester City izgledati sljedeće sezone

Španjolski mediji otkrili nevjerovatnu klauzulu u ugovoru Danija Ceballosa

Dani Alves o svađi prije finala Lige prvaka: Otkrit ću vam šta se stvarno dešavalo!

Šokantno otkriće predsjednika Barcelone!

Ono što je poznato jest da uprava Bluesa traži 45 milijuna eura na ime obeštećenja za Nemanju, točno koliko je platila njegovog nasljednika Tiemouea Bakayoka iz Monaca. Interesantno je da su se Matić i francuski veznjak slikali zajedno na Stamfordu Bridgeu, a novopečeni član prvaka Engleske je to objavio na Instagramu.

Nemanja Matić

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!