NaslovnicaVijestiKAPITENSKI: Evo šta je rekao Icardi nakon utakmice

KAPITENSKI: Evo šta je rekao Icardi nakon utakmice

Udinese je proteklog vikenda pobijedio Inter na San Siru, a Mauro Icardi tvrdi da momčad sada ne smije pasti u depresiju.

Icardi

 

Momčad iz Udina savladala je Inter rezultatom 3:1, te su uzeli Nerazzurrima veoma bitne bodove u borbi za naslov prvaka Italije.

Kapiten Intera Mauro Icardi, strijelac jedinog Interovog gola, kaže kako ekipa treba da ide dalje.

“Ova utakmica je bila veoma čudesna, jer mi nismo momčad koja je navikla da gubi utakmice. U prvom dijeli smo odigrali fantastično, imali smo 20 udaraca na gol, a onda smo trebali mnogo bolje odigrati u drugom poluvremenu”, rekao je Icardi, te nastavio:

[su_live_koeficijenti]

“Udinese je odigrao fantastično u odbrani, te je u nastavak igre ušao odlično, a mi smo napravili par greški, koje do sada nismo pravili, te im je to diglo samopouzdanje.”

“Utakmicu smo izgubili, ali ipak zadovoljni smo s onim što smo da sada uradili u prvenstvu. Btino je da se odma vratimo pobjedama.”

“Niko neće uvijek pobjeđivati, to je nogomet. Unatoč svemu, mi ne smijemo pasti u depresiju, mi smo Inter! Moramo misliti pozitivno, a ne negativno, jer smo do sada igrali odlično, te znamo koji je naš cilj”, rekao je za kraj Icardi!

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Nakon utakmice pričao je i trener Intera Luciano Spalleti.

“Ovakav početak drugogo poluvremena nismo očekivali, posebno zbog toga što smo prvo poluvrijeme odigrali fantastično, imali smo dosta šansi, ali nismo uspjeli postići gol”, tvrdi Luciano, te kaže da su pravili dosta sitnih greški.

“Moja momčad je napravila dosta stinih greški u drugom poluvremenu, ali na greškama se uči. Kada smanjimo intenzitet igre onda nećemo pobijediti. Udinese je odigrao odličnu utakmicu, te im čestitam na pobjedi.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!