NaslovnicaVijestiEvo šta je Ronaldo rekao Messiju poslije El Clasica!

Evo šta je Ronaldo rekao Messiju poslije El Clasica!

Barca je došla do uvjerljive pobjede u El Clasicu na Santiago Bernabeu, a španjolski mediji otkrili su šta je Ronaldo rekao Messiju poslije utakmice.

Barcelona je napravila gigantski korak na naslovu La Lige nakon uvjerljivog trijumfa nad najvećim rivalom Real Madridom u El Clasicu na Santiago Bernabeu (3:0).

Ronaldo nije uspio da se upiše u strijelce, iako je za to u prvom poluvremenu imao odličnu priliku, ali nesvojstveno za njega, nespretno je reagovao promašivši čitavu loptu u izglednoj situaciji. Postigao je i gol, ali koji je poništen zbog očiglednog zaleđa.

[su_watch_live_football]

Nakon toga, veliku priliku imao je i Benzema, ali pogodio je samo stativu nakon udarca glavom. Real je nesumnjivo bio nadmoćnija momčad u prvom poluvremenu, ali nisu uspjeli da to materijalizuju.

U nastavku igre Barca se konsolidovala, te stigla u vođstvo preko Suareza, kojeg je proigrao Roberto. Nakon igranja rukom Carvajala, sudac mu je pokazao izravan crveni karton te penal za Barcu, koji je sigurno realizirao Messi, da bi u poslednjem minutu sudačke nadoknade, Vidal postigao treći pogodak, nakon asistencije Messija.

Zidane prokomentirao težak poraz i objasnio zašto je Kovačić igrao od starta u El Clasicu

Lionel Messi nakon današnje utakmice pohvalio jednog igrača Real Madrida

Nakon utakmice, Ronaldo je razmijenio nekoliko riječi sa Messijem, djelimično pokrivajući usta rukama, kako bi sakrio razgovor od novinara i čuvenih španjolskih čitača sa usana.

Međutim, španjolski Don Balon otkrio je šta je Ronaldo rekao Messiju, te tvrdi da je Ronaldo rekao Argentincu da je Barcelona zasluženo slavila u njihovom okršaju.

Iako je nedavno osvojio svoju petu Zlatnu loptu, čime se izjednačio sa Messijem, ovaj put je morao da čestita najvećem rivalu i sportski prizna poraz. Messi je danas bio najbolji pojedinac u redovima Barce i najzaslužniji za visok trijumf gostiju.

I Diario Gol prenio je da je Ronaldo rekao Messiju da je Barcelona bila bolja momčad u El Clasicu, a da njegov tim nije uspio da pronađe svoj ritam.

Navodno, još mu je poručio da se Real neće predati u borbi za naslov, sve dok postoje matematičke šanse. “Kraljevski klub” sada zaostaje 14 bodova za Barcom, uz utakmicu manje.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!