NaslovnicaVijestiEvo šta je Ronaldo rekao o Messiju nakon dodjele nagrada

Evo šta je Ronaldo rekao o Messiju nakon dodjele nagrada

Najbolji nogometaš svijeta i zvijezda Real Madrida Cristiano Ronaldo, nakon što mu je pripala FIFA nagrada za najboljeg igrača, istaknuo je da se ne natječe s Lionelom Messijem oko individualnih priznanja, ali poručio da njihova era nije ni blizu kraja.

nagrada

Portugalac je sinoć na svečanosti u Londonu proglašen za najboljeg nogometaša svijeta u izboru FIFA, glasovima selektora, kapetana i novinara reprezentacija, ispred Messija i Neymara.

[su_no1forfootball]

“Ne natječem se s Messijem. On je igrač u istoj eri u kojoj sam i ja. Pet puta je dobivao nagradu za najboljeg nogometaša (Ballon d’Or), isto kao i ja. Stvari su jasne. Sretan sam što igram za najbolji tim na svijetu i imam priliku pokazati visok nivo igre”, rekao je Ronaldo novinarima u Londonu.

Florentino Perez: Ne možemo ga dovesti, on vrijedi 250 milijuna

Evo za koga su Ronaldo, Messi i ostale zvijezde glasale u izboru za najboljeg igrača svijeta

Nevjerovatno: Najlošiji igrač u FIFA-i 2018 uopšte nije profesionalni nogometaš

Prema njegovim riječima, još uvijek se osjeća fizički besprijekorno i može igrati još dugo vremena.

“Vrlo sam miran, osjećam se fizički sjajno, ne znam što se može dogoditi u budućnosti, ali u ovom lijepom trenutku uživam u životu.”

[su_cashout]

Upitan bliži li se Messijeva i njegova era kraju, Ronaldo je odgovorio u svom stilu.

“Još nije blizu kraju… Tek je počela”, samouvjereno je rekao 32-godišnji nogometaš.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!