NaslovnicaVijestiEvo šta je Salah rekao golmanu Watforda nakon što mu je dao...

Evo šta je Salah rekao golmanu Watforda nakon što mu je dao četiri gola

Liverpool je u subotu slavio visokim rezultatom od čak 5-0 protiv Watforda u okviru 31. kola Premier lige, te tako stigao do treće pozicije, a utakmicu je obilježio fenomenalni Mohamed Salah, koji je postigao četiri gola i podijelio jednu asistenciju.

Salah se izvinio golmanu Watforda

Egipatski reprezentativac je u sjajnoj formi ove sezone, a legendarni kapiten ‘Redsa’ Steven Gerrard ga je opisao kao najboljeg igrača u ligi u ovom trenutku.

Dva od četiri gola Salah je postigao nakon spektakularnih solo prodora, a kroz cijelu utakmicu je stvarao velike probleme gostujućoj obrani. Jedan čovjek koji zasigurno ne može biti zadovoljan svojim izdanjem sinoć je golman Watforda i bivši član Chelseaja Orestis Karnezis. Koliko ga je Salah namučio dovoljno govori i činjenica da je na kraju utakmice prišao grčkom golmanu i izvinio mu se na četiri gola koja je postigao.

U intervjuu nakon utakmice, Salah je priznao kako je znao da se mora vratiti u Premier ligu, uprkos neuspjehu u dresu Chelseaja prije nekoliko godina.

“Moram se zahvaliti svima, ali prije svih mojim suigračima. Bez njih ne bih mogao doći do ovakve cifre. Iz utakmice u utakmicu pokušavamo osvojiti tri boda, ali također svaku utakmicu želim postići gol i pomoći timu. Pokazali smo sjajnu reakciju nakon prošle utakmice. Ostvarili smo dobar rezultat i nismo primili gol, to je najvažnije.”

[su_no1forfootball]

“U Chelseaju nisam igrao, tako da nisam ni imao priliku da se dokažem. Rekao sam svim mojim prijateljima, kao i intervjuima da se želim vratiti u Premier ligu. Sviđa mi se liga, osjećam kako se ovdje igra moj stil nogometa. Od prvog dana govorim da sam sretan u Liverpoolu. Sve je drugačije sad nego prije pet godina, promijenio sam se i psihički i fizički.”

25-godišnjak je oborio veliki broj rekorda otkako je stigao na Anfield, a jučer je stigao do svog ukupno 36. gola u svim takmičenjima ove sezone, te postao igrač Liverpoola sa najviše postignutih golova u svojoj debitantskoj sezoni u klubu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!