NaslovnicaVijestiEvo šta je Sanchez rekao Wengeru nakon što je propao njegov transfer...

Evo šta je Sanchez rekao Wengeru nakon što je propao njegov transfer u Manchester City

Zvijezda Arsenala Alexis Sanchez bio je vrlo blizu prelaska u Manchester City posljednjeg dana ljetnog prelaznog roka, ali taj transfer se nije ostvario.

Šta je Sanchez rekao Wengeru

Čileanski reprezentativac je tako naljutio navijače Arsenala, ali se situacija ipak smirila. On je dobio veliki aplauz i ovacije ‘Topnika’ kada je ušao u igru u 75. minuti utakmice protiv Bournemoutha odigrane ovog vikenda.

Njegov tim je slavio visokim rezultatom 3-0, a golove su postigli Danny Welbeck i novo pojačanje kluba iz sjevernog Londona, Alexandre Lacazette.

U izjavi nakon utakmice Arsene Wenger je otkrio šta mu je Alexis Sanchez rekao prošlog tjedna, nakon što je propao njegov transfer u velikog rivala.

Saznajte bitne informacije prvi!

“On je vrlo fokusiran. Rekao mi je da je fokusiran na osvajanje Premier lige i Europske lige i da jedva čeka sljedeću utakmicu.”

Francuski stručnjak je opovrgnuo pisanja engleskih medija kako se Čileanac udebljao.

“To nije istina, njegov postotak masnoće u tijelu iznosi manje od 10 posto. Tako to obično ide, kada ne pobijediš, mediji stvaraju još veće probleme. On se vratio pun želje za igrom.”

[su_american_football_200e]

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!