NaslovnicaVijestiEvo šta je Van Nistelrooy poručio nakon Vardyjevog rušenja rekorda

Evo šta je Van Nistelrooy poručio nakon Vardyjevog rušenja rekorda

Evo šta je Van Nistelrooy poručio nakon Vardyjevog rušenja rekorda. Jamie Vardy večeras je ispisao novu stranicu historije engleskog fudbala. Napadač Leicestera upisao se u strijelce protiv Manchester Uniteda i tako oborio rekord po broju uzastopnih golova u Premier ligi.

Evo šta je Van Nistelrooy poručio

Vardyju je ovo bio 11. uzastopni meč sa barem jednim pogotkom, dok je Van Nistelrooy sada drugi sa brojkom 10.

Ubrzo se oglasio i legendarni Ruud, koji je čestitao Jamieju i poručio da je ovaj to i zaslužio.

Well done @vardy7! You’re number one now and you deserved it. #11inarow.

A photo posted by Ruud van Nistelrooy (@rvnistelrooy) on

Rutgerus Johannes Martinius van Nistelrooy (ili van Nistelrooij, prema nizozemskom pravopisu), (Oss, 1. srpnja 1976.) je nizozemski bivši nogometaš koji je trenutačno pomoćni trener u Nizozemskoj reprezentaciji.

Karijeru je započeo 1993. u nizozemskom klubu Den Bosch, da bi ju nastavio u SC Heerenveenu i PSV-u. Zatim odlazi u inozemstvo, odnosno u Manchester United, gdje je ostavio najzapaženiji trag u karijeri, za tada rekordnih 19 milijuna funti. Nakon uspješnih pet godina u Engleskoj, Fabio Capello ga dovodi u Real Madrid, al je zbog ozljeda vrlo malo igrao. Zato odlazi iz Reala, najprije u njemački Hamburg, pa se vraća u Španjolsku, točnije u Málagu. Drugi je najbolji strijelac svih vremena u povijesti natjecanja Lige prvaka s 60 postignutih pogodaka. Triput je bio najbolji strijelac Lige prvaka. Također je bio najbolji strijelac u trima različitim europskim ligama.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!