NaslovnicaVijestiEvo šta je Zidane odgovorio na pitanje da li je Ronaldo bolji...

Evo šta je Zidane odgovorio na pitanje da li je Ronaldo bolji igrač nego što je on bio

Ranije ovog tjedna, trener Real Madrida Zinedine Zidane je izjavio kako zvijezda njegovog tima Cristiano Ronaldo zaslužuje više poštovanja za sve ono što je postigao tokom svoje karijere.

Zidane smatra kako je Ronaldo bolji od njega

Te komentare je uputio svima onima koji kritikuju Portugalca u posljednje vrijeme, a razlog je taj što je postigao samo dva gola u La Ligi ove sezone.

“Mislim da Cristiano zaslužuje više poštovanja jer je on toliko dobar igrač da kad stvari ne idu dobro, onda svako ima nešto loše za reći o njemu”, rekao je tom prilikom Zidane.

“Klub i navijači koji vole Cristiana Ronalda znaju što on radi. Prošle sezone je bio fenomenalan. Tek smo na pola sezone, ostalo je još šest mjeseci. Šest mjeseci je dovoljno vremena za Cristiana.”

Ronaldo je na ovu izjavu Zidanea reagovao na način koji najbolje poznaje – postizanjem golova i obaranjem rekorda u Ligi prvaka.

Portugalac je sinoć osvojio Zlanu loptu za ovu godinu, izjednačivši se sa Lionelom Messijem, te obojica sada imaju po pet osvojenih Zlatnih lopti.

Zidane smatra kako je Ronaldo bolji od njega

Zidane smatra kako je Ronaldo bolji od njega

Na press konferenciji pred utakmicu protiv Seville, koja se igra ovog vikenda, novinari su postavili Zidaneu zanimljivo pitanje ‘da li je Ronaldo bolji igrač nego što je on bio’, na šta je francuski stručnjak rekao: “Jasno je da sam ja bio bolji, biram sebe”, našalio se Zidane.

“Sad ozbiljno, nema usporedbe između nas dvojice. Znate već da mislim da je Cristiano mnogo bolji, on je najbolji igrač u povijesti, iako ni ja nisam imao lošu karijeru.”

[su_oglas]

Cristiano Ronaldo je i sam rekao kako se smatra najboljim u povijesti nakon osvojene Zlatne lopte sinoć.

“Ne vidim da je itko bolji od mene. Nijedan igrač ne može učiniti nešto što ja ne mogu učiniti, ali ja mogu učiniti neke stvari koje drugi ne mogu učiniti.”

“Ne postoji kompletniji igrač od mene. Ja sam najbolji igrač u povijesti, i u dobrim i u lošim trenucima.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!