NaslovnicaVijestiEvo šta kaže Dragan Džajić o šansama Hrvatske na SP

Evo šta kaže Dragan Džajić o šansama Hrvatske na SP

Legenda jugoslovenskog nogometa Dragan Džajić, govorio je o šansama Hrvatske na SP u Rusiji. On se ovih dana nalazi u Istri, gdje se održava međunarodni malonogometni turnir veterana, na kojem učestvuju i vodeći klubovi nekadašnje ex-yu lige.

“Hrvatska ima sjajnu uigranu momčad i u stanju je ostvariti veliki rezultat na ovom natjecanju. Već dugi niz godina igra u identičnom sastavu, sa sitnim izmjenama, a činjenica da većina igrača Hrvatske igra u vrhunskim klubovima, dovoljno govori o snazi hrvatske reprezentacije.

“Osobno bi za mene bilo veliko iznenađenje kada Hrvatska ne bi dogurala daleko. Što je to daleko ? Mnogi misle da može doći do kraja, drugi su pak uvjerenja naročito nakon prijateljskog ogleda s Brazilom kako to nije moguće. U svakom slučaju cijenim hrvatske nogometaše i smatram kako bi mogli odigrati jednu od važniji uloga u Rusiji ” poručio je Dragan Džajić koji, kako je rekao “ne poznaje osobno izbornika Zlatka Dalića ali je o njemu čuo sve najbolje”.

[su_live_koeficijenti]

Komentirajući igru reprezentacije Srbije, rekao je kako nije gledao utakmicu protiv Čilea, ali da je čuo da igra nije bila na nivou.

“Čuo sam da je naša reprezentacija izgledala jako slabo. Bolje da se to dogodilo sada nego na službenoj utakmici. Nažalost, momčad nam nije još iskristalizirana, puno je tu improvizacija a ja koji pratim nogomet još uvijek ne znam kako će izgledati prva momčad.”

“Nadam se da ćemo puno bolje izgledati na prvoj utakmici SP-a protiv Kostarike koja je od presudne važnosti ukoliko želimo proći prvi krug. Mislim da možemo svakoga pobijediti ali istodobno možemo izgubiti od bilo kojeg autsajdera. To je nešto što prati nogomet ovih prostora” rekao je Dragan Džajić.

“Nogomet se dosta izjednačio, uvijek možete očekivati da netko ispliva. Da možemo igrati sa svima ravnopravno u to ne sumnjam. Nisu u nogometu velike razlike primjerice kao u tenisu gdje će 45. na rang listi može teško pobijediti drugog na listi. U tome je draž nogometa” kazao je Džajić.

Džajić je govorio i o stanju u njegovoj Crvenoj Zvezdi, čiji je počasni predsjednik i član skupštine kluba. Zvezda je uvjerljivo stigla do naslova prvaka u Superligi Srbije, a imala je i odličnu sezonu u Ligi Europe, gdje je dogurala do 1/16 finala.

“Klub sve više napreduje i pokušat ćemo ove godine ući u Ligu prvaka premda nam zasigurno neće biti lako. Sportski je nadati se no moje je mišljenje kako Crvena Zvezda mora imati takve ambicije jer je to klub s bogatom prošlošću koji je nekoć bio i prvak Europe i svijeta. Ima karizmu, iskustvo i odlične navijače”.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!