NaslovnicaVijestiEvo šta se dešavalo u španjolskoj La Ligi posljednjeg dana prijelaznog roka

Evo šta se dešavalo u španjolskoj La Ligi posljednjeg dana prijelaznog roka

U španjolskoj La Ligi posljednjeg dana prijelaznog roka po običaju, bilo je nešto više gužve nego inače, ali ipak nismo vidjeli neke velike transfere.

Posljednji dan prijelaznog roka u Španjolskoj nisu obilježili veliki transferi, te je bilo manje zanimljivo nego recimo u Engleskoj, mada ‘akcije’ nije manjkalo.

Real Sociedad angažovao je meksičkog igrača Hectora Morena posljednjeg dana prijelaznog roka. Moreno je stigao iz Rome, a transfer je po navodima medija vrijedan oko šest miliona eura. On je potpisao ugovor do 2021. godine. Meksikanac će u Sociedadu zameniti Iniga Martineza koji je prešao u Athletic Bilbao.

[su_no1forfootball]

Sevilla je obezbijedila dolazak Sandra Ramireza na posudbu iz Evertona. U taj klub su ranije na posudbe stigli Miguel Layun iz Porta i Roque Mesa iz Swanseaja.

Nigerijski nogometaš Emmanuel Emenike je prešao iz Olympiacosa na posudbu u Las Palmas, koji je angažovao još jednog Nigerijca, Petera Eteboa, pozajmljenog od portugalskog Feirensea.

Ovo su svi transferi Premier lige u zimskom prijelaznom roku na jednom mjestu!

PREGLED zimskog transfer roka: Englezi PONOVO pomeli konkurenciju!

U Espanyol je kao pozajmljen fudbaler stigao Kolumbijac Carlos Sanchez. Espanjol ima opciju da na kraju sezone otkupi njegov ugovor od Fiorentine.

Betis se pojačao Marcom Bartrom iz Borussije iz Dortmunda, dok je klub iz Seville napustio Alin Tosca koji je prešao u italijanski Benevento.

Argentinski nogometaš Lukas Boye došao je na posudbu u Celtu iz Torina, dok je Giampaolo Pazzini stigao u Levante iz Verone.

Barcelona je angažovala Brazilca Philippea Coutinha iz Liverpoola i Yerryja Minu iz brazilskog Palmeirasa.

Atletico Madrid je posle zimskog prijelaznog roka jači za Diega Costu i Vitola, dok je taj klub napustio Augusto Fernandez koji će karijeru nastaviti u Kini.

U Španjolsku su tokom januara stigla i šestorica nogometaša iz Saudijske Arabije kao dio partnerstva La Lige i nogometnog saveza Arabije. Trojica igrača igraće u La Ligi, a trojica u nižerazrednim klubovima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!