NaslovnicaVijestiEvo što će Coutinho uraditi ukoliko Liverpool odbije i četvrtu ponudu Barcelone...

Evo što će Coutinho uraditi ukoliko Liverpool odbije i četvrtu ponudu Barcelone za njega

Iako je njihov klub odbio već tri Barcelonine ponude, navijači Liverpoola i dalje imaju razloga da strahuju za odlazak najveće zvijezde Philippea Coutinha.

Što će Coutinho uraditi ukoliko Liverpool odbije ponudu Barcelone

Prema pisanju Sky Sportsa, Blaugrana sprema i četvrtu ponudu u iznosu od 138 miliona funti, odnosno 150 miliona eura.

Dopisnik Sky Sportsa Kaveh Sohekol je izvijestio kako su čelnici ‘Redsa’ već upozorili katalonsi klub da ne šalju nikakve ponude, jer bez obzira koliko ponudili oni to neće prihvatiti.

[su_live_koeficijenti_v2]

Međutim, 25-godišnjak je spreman učiniti sve kako bi zaigrao u dresu Barcelone, a ranije ovog mjeseca je podnio transfer zahtijev, koji mu baš i nije pomogao.

Ipak, kako pišu izvori bliski klubu sa Anfielda, brazilski reprezentativac je spreman i na sljedeći korak ukoliko Liverpool odbije i ovu četvrtu ponudu za njega.

Prema navodima novinara Duncana Castlesa, on će izaći u javnost sa svojom željom o odlasku na Camp Nou.

“Coutinho je spreman javno izjaviti da mu Liverpool ne dopušta odlazak, uprkos tome što on želi svim silama otići iz kluba. On je bio vrlo strpljiv, ali sada je spreman učiniti sve kako bi otišao sa Anfielda, a i učinit će to”, rekao je Castles.

[su_mayweather__mcgregor]

[su_premierleague]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!