NaslovnicaVijestiEVO ŠTO IM JE PORUČIO: Jurgen Klopp upozorio rivale u borbi za...

EVO ŠTO IM JE PORUČIO: Jurgen Klopp upozorio rivale u borbi za titulu, Chelsea i Manchester City!

Trener Liverpoola Jurgen Klopp poslao je poruku upozorenja rivalima u borbi za titulu kako njegov tim nema namjeru završiti na drugom mjestu u Premier ligi ove sezone.

Jurgen Klopp upzorio rivale

‘Redsi’ su trenutno trećeplasirani u ligi nakon osam odigranih kola, ali imaju 20 osvojenih bodova, isto kao drugoplasirani Chelsea, te vodeći Manchester City.

[su_bet365_koeficijenti]

Finalist ovogodišnje Lige prvaka je prošle sezone završio na razočaravajućem četvrtom mjestu, sa čak 25 bodova zaostatka za prvakom Manchester Cityjem, ali, kako priznaje Klopp, nemaju namjeru zadovoljiti se čak ni sa drugim mjestom ove sezone.

Njemački stručnjak, koji je ovog tjedna proslavio tri godine na klupi engleskog velikana, rekao je: “Na Olimpijskim igrama u većini sportova kada osvojite drugo mjesto, vraćate se kući sa medaljom. U nogometu, ne dobijate ništa. Želim osvojati trofeje, i znam da je to velika odgovornost. U ovaj klub ulažem sve što imam, znanje, strast, srce, iskustvo, ništa ne zadržavam za sebe. Rezultati bi trebali doći u jednom trenutku, ali nadam se da ćemo uživati do tada.”

On je također prije par dana dao zanimljiv intervju za Sky Sports, u kojem je pohvalio Pepa Guardiolu. Naime, izjavio je: “Rekao sam to već nekoliko puta puta prošle sezone, da ukoliko mi ne možemo biti prvaci, onda neka to bude Manchester City. Imali su izvanrednu sezonu, jako ih poštujem, stvarno je dobro gledati ih kako igraju. Moje poštovanje prema Pepu Guardioli ne može biti veće, on je najbolji trener na svijetu, zbog čega je jako teško, ali i jako uzbudljivo igrati protiv njegovih timova. Imam stvarno dobar odnos sa njim.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!