NaslovnicaVijestiEvo što je Jurgen Klopp uradio sa Mohamedom Salahom nakon što je...

Evo što je Jurgen Klopp uradio sa Mohamedom Salahom nakon što je Daniel Sturridge izjednačio protiv Chelseaja!

Ova sezona nije baš najbolje počela za zvijezdu Liverpoola Mohameda Salaha. Egipćanin je impresionirao cijeli nogometni svijet u prošloj, debitatnskoj sezoni u dresu ‘Redsa’, kada je postigao čak 44 gola na ukupno 52 nastupa.

Klopp zagrlio Salaha

Međutim, nakon osam odigranih utakmica u ovoj sezoni, on je uspio poslati loptu u protivničku mrežu tek tri puta.

[su_bet365_koeficijenti]

Salah je privukao pažnju medija i navijača u posljednjih nekoliko tjedana nakon što je bio vidljivo ljut kada ga je Jurgen Klopp izvadio iz igre tokom utakmice protiv Paris Saint-Germaina u Ligi prvaka ranije ovog mjeseca. Naime, društvenim medijima je kružio snimak na kojem 26-godišnjak baca flašicu s vodom nakon što je Roberto Firmino postigao pobjedički gol na toj utakmici.

Slično nezadovoljan je bio i nakon što je izašao iz igre u 65. minuti na jučerašnjem derbiju sedmog kola Premier lige protiv Chelseaja. Salah je odigrao razočaravajuće na Stamford Bridgeu, te je bilo vidljivo dok je napuštao teren kako nije presretan zbog svog nastupa. Ipak, navijači Chelseaja su primjetili zanimljiv trenutak kada je Daniel Sturridge postigao izjednačujući gol u 89. minuti.

Klopp je, imajući u vidu Salahove frustracije, te činjenicu da će kamere vjerovatno biti usmjerene na Egipćanina kako bi uhvatile njegovu reakciju, skočio preko sjedišta i zagrlio zvijezdu svog tima. Njemački stručnjak je na press konferenciji nakon utakmice priznao kako je izvadio Salaha iz igre zbog taktičkih razloga. Rekao je: “Salah nije povrijeđen, znam da bi počele takve priče. Ovo nije bila njegova najbolja utakmica u karijeri. Međutim, konstatno ulazi u prilike i to ga čini igračem svjetske klase, želi odlučivati utakmice.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!