NaslovnicaVijestiEvo što je Mino Raiola obećao Paulu Pogbi prije nego što je...

Evo što je Mino Raiola obećao Paulu Pogbi prije nego što je Francuz stigao u Manchester United!

Prema pisanju engleskih medija, agent Paula Pogbe Mino Raiola obećao je francuskom reprezentativcu kako će mu osigurati transfer u Real Madrid ili Barcelonu nedugo prije nego što je on stigao u Manchester United.

Raiola obećao Pogbi transfer u Barcelonu

Pogba se već dugi niz godina povezuje sa odlaskom u Španjolsku, a za njega je interes u posljednje vrijeme pokazivala Barcelona, koja ga je i pokušala dovesti ovog ljeta.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

25-godišnjak je navodno u svađi sa trenerom Joseom Mourinhom, a prije nekoliko dana je naljutio sve navijače kluba izjavivši: “Igram ovdje u ovom trenutku, ali tko zna što će se dogoditi u sljedećih nekoliko mjeseci.” Iako je sa ‘Crvenim vragovima’ potpisao petogodišnji ugovor kada se vratio u klub u ljeto 2016. iz Juventusa za čak 105 miliona eura, Manchester Evening News izvještava kako mu je agent Mino Raiola tada obećao kako će mu osigurati transfer u redove Barcelone ili Real Madrida nakon što ostane tri godine na Old Traffordu.

I dok čelnici Manchester Uniteda nemaju namjeru pustiti jednu od svojih najvećih zvijezda, pojedini španjolski mediji pišu kako su u Barceloni uvjereni u njegov dolazak u klub. Početkom ovog mjeseca napadač katalonskog kluba Luis Suarez dao je zanimljivu izjavu, u kojoj je rekao kako bi bio sretan u slučaju dolaska Francuza. U intervjuu za RAC1 rekao je: “Paul Pogba ima dosta kvaliteta i glavni je igrač Manchester Uniteda. Mislim da bi se volio boriti za više trofeja nego što se bori trenutno. Možda nije igrač za Barcu, ali uvijek će biti dobrodošao.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!