NaslovnicaVijestiEvo što je Morata uradio kako bi ubrzao svoj transfer u Manchester...

Evo što je Morata uradio kako bi ubrzao svoj transfer u Manchester United

Evo što je Morata uradio kako bi ubrzao svoj transfer u Manchester United. Prije završetka sezone 2016/17, menadžer Manchester Uniteda Jose Mouirnho je identificirao igrače koje je želio da potpiše za klub ovog ljeta.

Evo što je Morata

“Special One” je obavijestio Ed Woodwarda o svojim ciljevima i tvrdio je da je sve do potpredsjednika Manchester Uniteda.

United je već potvrdio dovođenje Victora Lindelofa iz Benfice za 30,7 milijuna funti, ali transfer za koji se navodno najviše daje prioritet je Alvaro Morata.

Napadač Real Madrida je postao frustriran nedostatkom minutaže koju dobija pod vodstvom Zinedine Zidanea, unatoč tome što je u posljednjoj sezoni postigao više golova nego Realov prvi izbor u napadu Karim Benzema.

[su_bonus]

I Morata i Manchester United su spremni da zavše ovaj transfer, a španjolski napadač je učinio nešto prilično nevjerojatno u pokušaju da ubrza svoj prelazak na Old Trafford.

Kao što možda znate, Morata je prvenstveno provodio svoju ljetnu pauzu u planiranju vjenčanja, koje se održalo u Veneciji, prije 11 dana.

24-godišnjak se vjenčao sa talijanskim modelom Alice Campellom, a posljednji tjedan je boravio na Ibizi na medenom mjesecu.

Međutim, razni izvori, uključujući The Telegraph, izvjestili su da je Morata uzeo kratki odmor od svog medenog mjeseca i kratko napustio svoju suprugu u nastojanju da ubrza svoj transfer u Manchester United.

Napadač, koji je zabilježio 20 golova prošle sezone, nakon što se vratio u Los Blancose iz Juventusa prošlog ljeta, vratio se u glavni grad Španjolske.

[su_live_koeficijenti]

Morata, kao i Unitedov menadžer Mourinho, nadali su se kako će posao brzo biti završen, ali klubovi još uvijek pregovaraju o naknadi.

Real je odbio službeni pristup Crvenih đavola od oko 65 milijuna funti i žele oko 75 milijuna.

Također pročitajte: Portugal v Čile: Polufinale Kupa konfederacija

Kako bi izbjegao daljnje pregovore, Morata je putovao natrag u Madrid kako bi svom klubu priopćio želju da se pridruži Unitedu prije nego što se ponovo vrati na medeni mjesec.

Unatoč interesu prvaka Premier lige Chelsea, Morata je obavijestio Mourinha kako je spreman da pređe na Kazalište snova i postane igrač Uniteda.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!