NaslovnicaVijestiEvo što je o Wengerovom oproštaju rekao veliki Sir Alex Ferguson!

Evo što je o Wengerovom oproštaju rekao veliki Sir Alex Ferguson!

U petak ujutro Arsenal je na svojom web-stranici potvrdio kako je veliki Arsene Wenger odlučio na kraju tekuće sezone napustiti klupu Arsenala, kluba kojeg trenira već 22 godine. Tijekom većeg dijela njegove karijere u Arsenalu glavni rival bio mu je upravo trener Uniteda – Sir Alex Ferguson koji o Wengeru ima samo riječi hvale…

Kada je Wenger u listopadu 1996. godine preuzeo Arsenal pokrenuo je revoluciju u klubu, u klub je usadio skroz drugu nogometnu filozofiju i vrijednosti. Arsenal je prvih 10 godina Wengerovog mandata bio ponajbolja momčad svijeta. Od 1997. godine do 2004. godine Arsenal je uglavnom bio prvi ili drugi, a 2006. godine čak su igrali i finale Lige prvaka. Upravo u tom periodu njegov glavni rival bio je Manchester United, a Sir Alex Ferguson osoba koja mu je zadavala najviše problema.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Koliko god Arsenal tada bio moćan, Manchester United tada je bio na svom vrhuncu, a Sir Alex Ferguson i njegovi ‘crveni vragovi’ bili su ti koji su dominirali ligom i Europom. Neki će reći da se Wenger i Ferguson zasigurno mrze jer među njima je postojalo ogromno rivalstvo, no riječi Fergusona sve to demantiraju:

“Jako sam sretan zbog njega.Zaista puno poštujem Wengera i za sav njegov rad u Arsenalu. On je veliko svjedočanstvo talenta, profesionalnosti i odlučnosti. On je 22 godine posvetio poslu kojeg voli, u doba kad menadžeri traju sezonu ili dvije, to dovoljno pokazuje njegovo dostignuće. On je bez ikakve sumnje jedan od najvećih menadžera u povijesti Premierlige i ponosan sam što sam bio suparnik, kolega i prijatelj takvog velikog čovjeka”.

[su_champions_league]

Sir Alex Ferguson u javnosti uživa titulu jednog od najvećih ako ne i najvećeg trenera svih vremena, a opće je poznato da mu je Wenger bio glavni rival tokom svih tih godina što na kraju krajeva dovoljno govori o Wengerovoj kvaliteti. Za kraj je trenera Arsenala nazvao svojim prijateljem i kolegom te velikim čovjekom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!