NaslovnicaVijestiEVO ŠTO JE REKAO NAJVEĆEM 'RIVALU': Cristiano Ronaldo poslao zanimljivu poruku Lionelu...

EVO ŠTO JE REKAO NAJVEĆEM ‘RIVALU’: Cristiano Ronaldo poslao zanimljivu poruku Lionelu Messiju!

Zvijezda Juventusa i jedan od najboljih igrača svijeta Cristiano Ronaldo poslao je zanimljivu poruku svom najvećem rivalu Lionelu Messiju, poručivši mu kako bi možda trebao doći u Seriju A i okušati se u novoj sredini. Portugalac, koji je napustio Real Madrid i stigao u klub iz Torina prošlog ljeta za 100 miliona eura, u dresu talijanskog giganta je postigao 11 golova u 19 nastupa ove sezone.

Ronaldo pozvao Messija u Seriju A

Njegovim odlaskom iz Real Madrida La Liga je postala znatno siromašnija, te je izgubljeno možda i najveće ligaško rivalstvo u povijesti nogometa, ono između njega i Lionela Messija. Njih dvojica su čak deset godina dominirali kada je u pitanju Zlatna lopta, a tu dominaciju je ove godine prekinuo Luka Modrić.

Međutim, na pitanje novinara La Gazzette dello Sport da li mu nedostaje to rivalstvo sa Messijem u La Ligi, Ronaldo je odgovorio: “Ne, možda ja njemu nedostajem. Igrao sam u Engleskoj, Španjolskoj, Italiji, Portugalu, u reprezentaciji, dok je on još uvijek u Španjolskoj. Možda sam ja njemu potrebniji. Za mene je život izazov, volim ga i volim činiti ljude sretnima.”

Zatim mu je poslao zanimljivu poruku: “Volio bih da jednog dana dođe u Italiju i da, poput mene, prihvati izazov. Ipak, ukoliko je sretan tamo, poštujem ga. On je fantastičan igrač, dobra osoba, ali mi ne nedostaje ništa iz Španjolske. Ovo je moj život i sretan sam.”

Ronaldo je također upitan da li bi volio da mu se neki od bivših igrača iz Real Madrida pridruži u Juventusu, na što je on odgovorio: “Marcelo ili Asensio? Vidim da pišete o svima isto, od Jamesa do Balea i Asensija. Ali, da budem iskren, Juventusu nisu potrebni drugi igrači. Da li će netko doći u budućnosti? Ne znam, trebali biste razgovarati sa predsjednikom. Marcelo možda? On je sjajan igrač.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!