NaslovnicaVijestiEvo što je Roman Abramovič zabranio Mauriziju Sarriju da radi u svlačionici...

Evo što je Roman Abramovič zabranio Mauriziju Sarriju da radi u svlačionici na poluvremenu!

Po prvi put u posljednjih 15 godina, koliko vodi Chelsea, vlasnik kluba Roman Abramovič bio je primoran napustiti London. Naime, nakon spora oko njegove vize u Velikoj Britaniji, milijarder je postao izraelski državljanin, te će klub voditi iz Tel Aviva.

Roman Abramovič zabranio Mauriziju Sarriju

On je imao dosta posla u klubu u prethodnih nekoliko tjedana, s obzirom da je Antonija Contea zamijenio novim trenerom Mauruzijem Sarrijem, te također zajedno sa njim u klub doveo i zvijezdu Napolija Jorginha. Ipak, pred njim je još dosta obaveza, s obzirom da se najveće zvijezde kluba Eden Hazard i Thibaut Courtois sve češće povezuju sa odlaskom u Real Madrid.

[su_bet365_100bonus]

Engleske novine The Sun danas izvještavaju kako je Rus, unatoč tome što je silno želio da Sarri dođe na Stamford Bridge, talijanskom stručnjaku zabranio da radi neke stvari koje je radio u Napoliju tokom prethodne tri sezone. Navodno, riječ je o Sarrijevoj navici pušenja cigareta u svlačionici, a pored toga, naredio mu je da nosi odijela na utakmicama, kao i na press konferencijama.

59-godišnjak je u napuljskom klubu imao naviku pušiti čak i tokom utakmica, sve dok mu vlasti to nisu zabranile, nakon čega je predsjednik Napolija Aurelio de Laurentiis izgradio poseban dio u svlačionici, kako bi Sarri mogao pušiti tokom pauze na utakmicama. Ipak, Abramovič nije spreman to uraditi, te mu je objasnio kako pušenje više ne dolazi u obzir.

[su_poker]

Maurizio je na press konferenciji prije par dana priznao kako mu je cilj zadržati najbolje igrače na svijetu, a prije svih Edena Hazarda: “Hazard je vrhunski igrač, mislim da je jedan od dva ili tri najbolja europska igrača. Volio bih popričati s njim ovog tjedna, što bi moglo rezultirati dobrim rezultatima na kraju sezone. Nadam se da će napredovati pod mojim vodstvom, ali to će biti teško postići jer je već na vrhunskom nivou.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!