NaslovnicaVijestiEvo što Maurizio Sarri kaže za debi Matea Kovačića u dresu Chelseaja

Evo što Maurizio Sarri kaže za debi Matea Kovačića u dresu Chelseaja

Derbi drugog kola Premiershipa danas smo imali priliku gledali na Stamford Bridgeu gdje je ekipa Chelseaja savladala Arsenal sa 3-2 i tako nastavila svoj pobjednički niz. Strijelac pobjedničkog pogotka za Bluese je bio španjolski nogometaš Marcos Alonso koji smatra da je Chelsea zasluženo došao do tri boda jer su bili daleko bolji u drugom dijelu utakmice.

Zvijezda londondskog tima, Eden Hazard ovu utakmicu nije igrao svih devedeset minuta – ušao je u 61. minuti umjesto Williana, a na terenu pokazao po ko zna koji put da je nevjerojatan igrač.

“Puno je bolje biti na terenu nego gledati s klupe, no momci koji su igrali su to odradili dobro i sretan sam zbog pobjede. Sarri je tip trenera koji voli posjed i kontrolu lopte. Ne mogu reći ništa loše protiv toga – volim igrati i imati loptu u nogama. Imamo igrače koji mogu napraviti nešto čarobno. On je odličan trener kakvog smo imali i prije”, rekao je Hazard nakon utakmice.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Talijanski stručnjak Maurizio Sarri rekao je da su njegovi nogometaši drugi dio utakmice bili psihički na većoj razini, što je na kraju donijelo prevagu u korist njegovog tima. Kratko je komentirao igrači koje je uveo sa klupe – Edena Hazarda i hrvatskog nogometaša Matea Kovačića koji je na Stamford Bridge nedavno stigao iz Real Madrida.

“U ovom trenutku oni nisu mogli igrati svih 90 minuta. Mateo? Može postati vrhunski nogometaš!”, kratko je komentirao Maurizio Sarri.

Chelsea će sledeće sedmice gostovati Newcastleu, dok će Arsenal na svom stadionu dočekati West Ham i pokušati upisati prve bodove u novoj sezoni.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!