NaslovnicaVijestiEvo što Mourinho danas kaže o odnosu s Ronaldom

Evo što Mourinho danas kaže o odnosu s Ronaldom

Jose Mourinho napustio je ‘kraljevski klub’ 2013. godine nakon čega je preuzeo Chelsea, a nakon Chelseaja preuzeo je klupu Manchester Uniteda i danas je na toj poziciji. U razdoblju od 2010. do 2013. godine bio trener Real Madrida. Došao je kao osvajač trostruke krune u Interu i u ‘kraljevskom klubu’ puno su očekivali od njega s razlogom. Real je godinu prije nego li je on došao u klub doveo Cristiana Ronalda i Kaku kao 2 od 3 najbolja igrača svijeta, a uz njih i Xabi Alonsa i Benzemu, a nešto prije toga i Pepea, Higuaina i Ramosa.

‘Speical One’ u toj je momčadi vidio još mjesta za napredak te je doveo Khediru, Mesuta Ozila i Angela Di Mariju. I zaista, već u prvoj sezoni Mourinho je donio nešto se tada smatralo relativno uspješno. Real je po prvi put nakon dugo godina došao do polufinala Lige prvaka, Jose ih je vratio u top 4 u Europi. I tog dana do dana današnjeg Real je svake godine igrao polufinale Lige prvaka. No Jose ipak nije uspio uzeti titulu Lige prvaka s ‘kraljevima’, ali je osvojio prvenstvo što je također Real čekao godinama. Real će tek njegovim odlaskom dobiti ‘bolji duh’ u svlačionici i nakon toga uzeti 3 titule Lige prvaka u 4 godine. Činjenica je kako je Mourinho začetnik ovog Reala, ali činjenica je također da je Real počeo uzimati titule tek kada je on otišao.

[su_live_koeficijenti]

Odnos Mourinho – Ronaldo

Osvrnuo se Mourinho na svog sunardonjaka i na najboljeg igrača kojeg je ikada trenirao, igrača koji je ovaj tjedan uzeo svoju 5. ‘Zlatnu loptu’:

“Moja djeca nisu nikada vidjela Peléa kako igra, ali bez obzira na to, oni znaju o kakvoj igračkoj legendi se radi. Za 40 godina, djeca će znati tko je bio Cristiano Ronaldo.”

“Odnos s Cristianom Ronaldom? To je nešto što je sastavni dio mog posla i ja to ne moram reći javnosti. Novinari pišu i govore mnogo stvari koje su lažne ili preuveličane. Jedino što mogu da vam kažem jest da s Ronaldom nemam nikakvih osobnih problema, a smatram da i on sam tako misli.”

“Ono što nas spaja je želja za osvajanjem trofeja. Obraćanje pažnje na svaki detalj. Mislim da je Ronaldo u tri godine koje smo proveli zajedno napredovao kao igrač uz mene i da sam ja napredovao kao trener uz njega. Imam prelijepe uspomene sa njim. To je bio sjajan trenersko-igrački odnos.”

“Po mom mišljenju, Ronaldov najbolji pogodak bio je ‘pogodak za titulu’ u četvrtom mjesecu 2012. godine kada smo igrali na Camp Nou. (Poznati ‘Calma’ gol) Nama je u tom trenutku odgovarao i remi, ali on je postigao gol za pobjedu – gol za pamćenje.”

[su_oglas]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!