NaslovnicaVijestiEVO ŠTO MU JE PORUČIO: Iker Casillas isprovocirao Josea Mourinha nakon jučerašnjeg...

EVO ŠTO MU JE PORUČIO: Iker Casillas isprovocirao Josea Mourinha nakon jučerašnjeg poraza protiv Liverpoola!

Legendarni bivši golman Real Madrida Iker Casillas uputio je provokaciju na račun svog bivšeg trenera Josea Mourinha, nakon što je Manchester United jučer poražen na gostovanju kod velikog rivala Liverpoola.

Iker Casillas isprovocirao Josea Mourinha

Španjolac je imao veliku svađu sa Mourinhom tokom njegove druge sezone na Santiago Bernabeuu, te ga je Portugalac odlučio ostaviti na klupi, te priliku dati preostaloj dvojici golmana Antoniju Adanu i Diegu Lopezu.

37-godišnjak je ubrzo nakon odlaska Mourinha i sam otišao sa Santiago Bernabeua, kada se u ljeto 2015. godine pridružio redovima portugalskog velikana Porta, gdje i trenutno brani. Ipak, izgleda kako još uvijek nije zaboravio ono što mu je trenutni trener Manchester Uniteda uradio. On mu je uputio provokaciju nakon poraza ‘Crvenih vragova’ rezultatom 3-1 na jučerašnjem gostovanju na Anfieldu.

Naime, on je na svom službenom twitter profilu napisao: “Prema pisanjima portugalskih novina, netko je rekao kako je igrač poput mene (37 godina) na kraju karijere. U potpunosti se slažem. Moje pitanje za te novine je: Kada su u pitanju treneri, kada i u kojem trenutku primjetite da više ne mogu voditi svoj tim?”

Iako nigdje nije spomenuo Mourinha, cijeloj nogometnoj javnosti je jasno kako je ovo bilo upućeno baš njemu. On je trenutno pod velikim pritiskom na Old Traffordu, gdje mu prijeti otkaz. Nakon 17 odigranih ligaških kola, Manchester United se nalazi na sedmoj poziciji sa tek 26 osvojenih bodova, što je njihov najgori učinak još od sezone 1990/91.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!