NaslovnicaVijestiEvo što Wenger misli o atmosferi na beogradskoj Marakani

Evo što Wenger misli o atmosferi na beogradskoj Marakani

Trener Arsenala Arsene Wenger rekao je večeras da vjeruje da njegova momčad u predstojećoj utakmici protiv Crvene zvezde može pružiti dobru igru ​​i pored velikih kritika na račun Topnika.

wenger misli

“Znamo tko smo i pored kritika. Imali smo šest pobjeda i jedan remi na posljednjih sedam utakmica. To je moderan nogomet i sve je to sastavni dio. Volim moje igrače, vjerujem u njih i vjerujem da mogu da prikažu ono što se očekuje od njih.”, rekao je Wenger novinarima u Beogradu.

[su_live_koeficijenti]

Arsenal će sutra gostovati Zvezdi u trećem kolu Grupe H Lige Europe. Upitan da li je natjecanje Liga Europa put do plasmana u Ligu prvaka, Wenger je kazao da ne razmišlja o tome.

“Svako natjecanje je podjednako bitno. Borimo se u četiri natjecanja za trofeje. Svuda pokušavamo da damo sve od sebe.”, rekao je Wenger.

U Srbiji se posljednjih dana mnogo priča o gostovanju Arsenala, a posebno među pristašama Crvene zvezde, za koje se vjeruje da će napraviti sjajnu atmosferu na stadionu “Rajko Mitić”.

“Podrška je uvijek nešto pozitivno i sigurno je da svakoj ekipi može dati dodatni impuls. Ipak, mi se nosimo s tim u Engleskoj svakog tjedna, a i imamo i veli iskustvo u Ligi prvaka. Ne mislim da će negativno utjecati na nas atmosfera na stadionu.”, rekao je Wenger.

“U zemlji smo koja ima veliku tradiciju, voli sport, voli nogomet u kom koja ima bogatu povijest. Znaju dobro da ga igraju. Stvorili su mnoštvo velikih igrača.”, rekao je Wenger.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!