NaslovnicaVijestiEvo tko bi mogao zamijeniti Antonija Conte na klupi Chelseaja!

Evo tko bi mogao zamijeniti Antonija Conte na klupi Chelseaja!

Nogometaši Chelseaja i nisu baš briljirali ove sezone u Premiershipu. Nakon odigranih svih 38 utakmica, Bluesi su se našli tek na petoj poziciji sa 70 bodova što je 30 bodova manje od prvoplasiranog Manchester Cityja koji je bodove zaokružio na 100.

na klupi Chelseaja

Posljednjih mjeseci mediji na Ostrvu sve više pišu o mogućnim transferima u Chelseaju jer ruski tajkun, Roman Abramovič ima itekako razloga za brigu. Smjena talijanskog stručnjaka Antonija Contea posebno je aktuelna zadnjih par dana u tabloidima u Engleskoj. Kao moguću zamjenu Express spominje Maurizija Sarrija, trenera Napolija. O takvom ishodu je bilo riječi još prije par mjeseci, a sada su takve glasine i obnovoljene.

[su_premierleague]

Očekivalo se da će 59-godišnjak ostati u Napoliju i sljedeće sezone, ali kako izvor navodi nije uspio postići dogovor o novom ugovoru sa Napolijem. Direktor Napolija, De Laurentiis nedavno je rekao da više nema vremena čekati na odgovor Sarrija o novom ugovoru.

“Pitajte ga, uvijek me je slao Pellegriniju (njegovom agentu), a on mi nikada nije konkretno odgovorio. Moram preuzeti odgovornost na sebe, u nekom pogledu moramo napredovati. Ne kažem da će nas napustiti, postoji otkupna klauzula, vidjet ćemo što će se desiti.”, rekao je De Laurentiis.

Iza Napolija je sjajna sezona u Italiji, bili su veoma blizu osvajanja titule prvaka koju će na kraju ipak osvojiti Juventus. Što se tiče Contea, njegova posljednja utakmica na klupi Bluesa vjerojatno je bila jučer kada je osvojio FA Kup na Wembleyju savladavši United. Eden Hazard je pogodio sa bijele točke za pobjedu Chelseaja od 1-0.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!