NaslovnicaVijestiEvo tko izvodi penale u PSG-u: Cavani otkrio konačnu odluku!

Evo tko izvodi penale u PSG-u: Cavani otkrio konačnu odluku!

Nakon rekordnog transfera Neymara iz Barcelone u Paris Saint-Germain proteklog ljeta, početkom ove sezone nastala je svađa između njega i njegovog novog suigrača Edinsona Cavanija.

Neymar izvodi penale

Ovaj dvojac se posvađao oko toga tko će izvesti penal na utakmici protiv Lyona, a to se odrazilo i na atmosferu u cijelom timu nakon te utakmice.

Na kraju su se pomirili i ostavili incident iza sebe za dobro tima. Cavani je tom prilikom izjavio kako ne moraju biti prijatelji van terena, ali da moraju surađivati na terenu.

Tad su se pojavile informacije kako je klub ponudio Urugvajcu veliku svotu novca da odustane od izvođenja penala, ali je on to navodno odbio.

Neymar izvodi penale

Ipak, u sve se umiješao i trener Unai Emery, a Cavani je danas saopštio konačnu odluku oko toga tko će ubuduće izvoditi najstrožiju kaznu.

“Trener je odlučio da će Neymar izvesti sljedeći penal”, rekao je Cavani u intervjuu za FourFourTwo.

U međuvremenu, urugvajski reprezentativac je nastavio svoju sjajnu formu postigavši dva gola protiv Nantesa u subotu u pobjedi Parižana ukupnim rezultatom 4-1.

Pored njega, po gol su još postigli i Angel Di Maria, te Javier Pastore. Klub sa Parka prinčeva je tako i dalje bez poraza ove sezone, te se nalazi ubjedljivo na prvom mjestu u francuskom prvenstvu sa 35 osvojenih bodova nakon 13 odigranih kola i ima šest bodova više od prvog pratioca i trenutnog prvaka Monaca, protiv kojeg će igrati sljedećeg vikenda.

[su_oglas]

Cavani je povodom toga rekao: “Bili smo fokusirani na pobjedu protiv Nantesa. Nismo još razmišljali o utakmici protiv Monaca sljedećeg vikenda.”

Međutim, ‘Parižane’ prije tog derbija sa Monacom očekuje utakmica u Ligi prvaka. Emeryjeva ekipa trenutno ima 100-postotan učinak u tom takmičenju, sa četiri pobjede iz četiri odigrane utakmice se nalaze na prvom mjestu u grupi B ispred Bayern Munchena.

Francuski velikan ima priliku zadržati tu poziciju pobjedom protiv Celtica u srijedu navečer.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!