NaslovnicaVijestiEvo tko je najbolji nogometaš na svijetu za Diega Simeonea

Evo tko je najbolji nogometaš na svijetu za Diega Simeonea

Evo tko je najbolji nogometaš na svijetu za Diega Simeonea

Trener nogometaša Atletico Madrida Diego Simeone rekao je da je nogometaš Barçe, Lionel Messi dokazao da je najbolji na svijetu kada je postigao hat-trick za Argentinu na utakmici protiv Ekvadora u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

najbolji nogometaš na svijetu

“Messi je ono što svi Argentinci žele i traže. Gledao sam cijelu utakmicu i on je odgovorio svima onima koji nisu vjerovali u njega, dokazao je da je najbolji na svijetu.”, rekao je argentinski trener na konferenciji za novinare pred utakmicu između Atletico Madrida i Barçe u španjolskom prvenstvu.

[su_watch_live_football]

Atletico će se u subotu dočekati nogometaše Barcelone u osmom kolu španjolskog prvenstva. Atletico Madrid nije upisao niti jednu pobjedu protiv Barçe u Primeri otkako je Diego Simeone trener tog tima, jer je na klupu sjeo u decembru 2011. godine. Simeone je rekao da ima svoje mišljenje o političkim pitanjima, ali da je on samo trener.

“Politički aspekt ove igre? Diskutovaću o pitanjima koja su više politička od sportskih, imam svoja mišljenje, ali zadržat ću ga za sebe. Ponavljam, ja sam samo trener”, kazao je on.

Utakmica između Atletica Madrida i Barcelone igra se u subotu od 20:45. Barcelona je trenutno prva na tablici s šest poena više od Atletico Madrida koji je na šestom mjestu.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!