NaslovnicaVijestiEvo tko još dolazi u Manchester United pored Matića!

Evo tko još dolazi u Manchester United pored Matića!

Evo tko još dolazi u Manchester United pored Matića!

Manchester United, poslije kompletiranja transfer Nemanje Matića iz Chelseaja, želi dovesti i Monacovog univerzalca i kapetana Fabinha, pišu listovi na ‘Otoku’. Menadžer Uniteda Jose Mourinho brazilskog nogometaša vidi kao idealnog partnera Matiću u veznom redu, iako podjednako uspješno može da  djeluje i kao desni bek, i spreman je da počne pregovore s Monacom.

manchester united dovodi

Mourinhov plan je da na desnom beku ostavi Antonija Valenciju, koga izuzetno cijeni, a Fabinha pomakne u sredinu terena i napravi komplementaran tandem sa srpskim reprezentativcem, piše Indepedent. Britanski mediji prenijeli su da će do kraja tjedna Matić potpisati za klub s Old Trafforda u transferu vrijednom 40 milijuna eura, čime bi postao najskuplje plaćeni srbijanski nogometaš u povijesti.

Fabinho je karijeru počeo u portugalskom klubu, baš kao i mnogi njegovi sunarodnjaci. On je došao u Rio Ave 2012. godine ali je odmah poslat na pozajmicu u B tim Real Madrida za koji je odigrao 30 utakmica, čak je 2013. godine odigrao jednu utakmicu i za prvi tim Real Madrida (ušao umjesto Conetraa u pobjedi od 6-2 nad Malagom na Santiago Bernabeuu. Fabinho je bio asistent Di Mariji u toj utakmici), a zatim ga Monaco dovodi u svoje redove 2013. godine prvo na pozajmicu, a nakon dvije godine otkupili su njegovog ugovor.

[su_live_koeficijenti]

Dani Alves otkrio zbog čega je izabrao Manchester City

Saznajte koliku platu traži Totti za nastavak karijere

Transfer glasine: PSG troši 250 miliona, Juventus dovodi golmana, dvojac Chelseaja u Španiji

Za brazilsku reprezentaciju je debitirao 2015. godine i od tada zabilježio četiri nastupa za nacionalnu selekciju.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!