NaslovnicaVijestiEVO TKO MIJENJA ZIDANEA: Predsjednik španjolskog niželigaša otkrio tko će biti novi...

EVO TKO MIJENJA ZIDANEA: Predsjednik španjolskog niželigaša otkrio tko će biti novi trener Real Madrida!

Odlazak Zinedinea Zidanea sa trenerske pozicije u Real Madridu ostat će upisan u povijest kao jedna od najbizarnijih odluka koju su treneri ‘kraljevskog’ kluba donosili u svojim karijerama.

Guti mijenja Zinedinea Zidanea

Prije svega, francuski stručnjak je otišao odmah nakon što je sa Los Blancosima osvojio treću uzastopnu Ligu prvaka u samo dvije i pol godine nakon što je imenovan trenerom prve ekipe. Pored toga, postao je prvi trener koji je nakon dugo vremena odlučio dobrovoljno napustiti tu poziciju. Mnogi smatraju kako je otišao jer je znao da bi dobio otkaz da njegov tim nije slavio protiv Liverpoola u finalu krajem prošlog mjeseca.

Kakogod, španjolski mediji ne prestaju pisati špekulacije oko toga tko bi mogao biti njegov nasljednik, a imena koja se najviše povezuju sa dolaskom su Mauricio Pochettino, Massimiliano Allegri i Jurgen Klopp.

Ipak, predsjednik španjolskog trećeligaša Real Murcije Victor Galvez danas je otkrio tko bi zaista trebao naslijediti Zinedinea Zidanea. U pitanju je bivši igrač kluba Jose Maria Gutierrez, poznatiji kao Guti, koji trenutno trenira Realov mladi tim. Naime, kako priznaje, on ga je pokušao dovesti na trenersku poziciju u svoj klub, ali je 41-godišnjak odbio tu ponudu jer čeka ponudu predsjednika Real Madrida Florentina Pereza.

“Razgovarao sam s Gutijem, vidjeli smo se u četvrtak. Želio sam ga dovesti u Real Murciju, ali Zidane je zatim napustio Real Madrid. Guti će biti trener Real Madrida i neće doći u Murciju. Volio bih da je Zidane ostao još nekoliko dana u klubu…”, rekao je Galvez.

Guti je skoro cijelu svoju profesionalnu karijeru proveo u Real Madridu, za koji je debitovao davne 1995. godine i igrao sve do 2010. godine. U ukupno 15 sezona provedenih na Santiago Bernabeu, u ‘kraljevskom’ dresu je odigrao 542 utakmice u svim takmičenjima, postigao 77 golova i podijelio 59 asistencija. Sa klubom je osvojio mnoštvo trofeja, uključujući pet puta La Ligu i tri puta Ligu prvaka, a trenutno obavlja funkciju trenera mlade ekipe Madriđana, koju je preuzeo 2013. godine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!