NaslovnicaVijestiEvo za koga su Ronaldo, Messi i ostale zvijezde glasale u izboru...

Evo za koga su Ronaldo, Messi i ostale zvijezde glasale u izboru za najboljeg igrača svijeta

S obzirom da kapiteni reprezentacija imaju pravo glasa u izboru za najboljeg igrača svijeta, zajedno sa izbornicima i novinarima, donosimo vam listu najvećih zvijezda i njihove glasove.

Glasovi zvijezda u izboru za najboljeg igrača svijetai

Kapiten Argentine Lionel Messi bodove je dao suigračima iz Barcelone. Pet bodova je dao Luisu Suarezu, tri boda Andresu Iniesti, te jedan bod Neymaru, koji je proteklog ljeta napustio Camp Nouu.

Kapiten Portugala i osvajač nagrade za najboljeg igrača svijeta drugi put uzastopno, Cristiano Ronaldo, također je glasao za suigrače iz svog kluba. Pet bodova je dao Luki Modriću, tri Sergiju Ramosu, te jedan Marcelu.

[su_no1forfootball]

Od ostalih zvijezda, najveće iznenađenje je napravio kapiten Belgije Eden Hazard, koji je pet bodova dao suigraču iz Chelseaja N’Golu Kanteu, tri Cristianu Ronaldu, te jedan Luki Modriću.

Od kapitena reprezentacija sa naših prostora, glasali su Edin Džeko, Luka Modrić, Branislav Ivanović i Stevan Jovetić.

Džeko je redom glasao za Cristiana Ronalda, zatim Gianluigija Buffona, te Lionela Messija. Modrić je pet bodova dao Cristianu Ronaldu, tri boda Lionelu Messiju, te jedan bod Toniju Kroosu.

Branislav ivanović je glasao za Cristiana Ronalda, zatim Lionela Messija, te Neymara, dok je Jovetić pet bodova dao Lionelu Messiju, tri Neymaru, te jedan Cristianu Ronaldu.

[su_bet365_100_bonus]

[su_analize_kraj_teksta]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!