NaslovnicaVijestiEvo zašto Hiddink želi Didier Drogbu u Chelseaju

Evo zašto Hiddink želi Didier Drogbu u Chelseaju

Evo zašto Hiddink želi Didier Drogbu u Chelseaju. Guus Hiddink je priznao da ne zna što će uloga Didiera Drogbe biti na Stamford Bridge-u, sve dok je on u blizini to i nije bitno.

Evo zašto Hiddink želi Didier Drogbu

Legenda Chelseaja trenutno igra za Montereal Impact, ali privremeni trener Chelseaja spomenuo je da bi volio da se njegov uticaj vrati unutar kluba i pomogne igračima da se bore za klub sa Stamford Bridge-a.

“Rijetka je vrsta bivših igrača koji imaju veliki uticaj i to bi bilo jako dobro za nas i za bilo koji klub koji ima takve igrače, a posebno zato što je Didier velika legenda Chelseaja”, rekao je Hiddink.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Ali, on ima ugovor sa Montrealom u ovom trenutku, a mi to moramo poštovati.”

“To ovisi o samom igraču. Morate im dati vremena i mogućnosti da saznaju šta je najbolje za njih. To bi mogla biti pozicija u stručnom štabu, ili ambasador…to je više službena funkcija za mene.”

“Ovi momci moraju biti u momčadi da pomognu mlađim igračima, svim igračima, pogotovo kada imaju tako ogromno iskustvo.”

“Ja nisam za poziciju velikih ambasadora koji putuju svijetom u kravati. Mislim da oni moraju dati svoje ogromno iskustvo za sve, a posebno mlade klince, ali i one starije kada su u nevolji u svojoj karijeri.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!