NaslovnicaVijestiEvo zašto se Bale sve manje sviđa Zidaneu - na ljeto ga...

Evo zašto se Bale sve manje sviđa Zidaneu – na ljeto ga sigurno prodaje!

Prema pisanju Marce – Gareth Bale gotovo sigurno napušta ‘kraljevski kluba’, a Real Madrid i Zinedine Zidane kreću u svoju prvu veliku kupovinu nakon duže vremena. Da bi kupovali – trebaju i prodavati, a Bale je prvi na otpisu za prodaju jer ga trener Zidane sve manje vidi u svojim planovima za budućnost.

Kako piše Marca – Gareth Bale broji svoje zadnje dane u Madridu. Do kraja sezone ima još 2 i pol mjeseca, a Bale više nije drugo ime u svlačionici Reala. Kada je tek stigao u Madrid bio je superstar, poslije Ronalda – glavna zvijezda! No stvari više nisu tako sjajne za kapetana Walesa. U svlačionici je situacija danas drugačija, ali i u javnosti. Danas se puno više poštuje Modrić, Kroos, Ramos, a Bale ima sve manju važnost u momčadi Reala.

[su_live_koeficijenti]

Na vrata kuca i žestoka konkurencija – Isco, Marco Asensio, pa čak i Lucas Vasquez koji je znatno manje talentiran igrač, ali se bolje uklapa u novu konepciju igre Real Madrida. Real danas igra 4-4-2, a Baleu to ne odgovara, ne voli imati previše defanzivnih zadataka da igra na krilu, a ne odgovora ma ni pozicija centralnog napadača koji pomaže Ronaldu.

Prema pisanju Marce – Bale je najizoliraniji igrač u svlačionici. Ima najmanje prijatelja među suigračima, uglavnom se povukao u sebe, druži se s Modrićem koji mu je sve dalje jer je on uglavnom s Kovačićem. Bale je drag obojici, ali njemu je još draži njegov mobitel s kojim provodi najviše vremena u svlačionici. Zidaneu se ne sviđa takav Baleov odnos prema suigračima, ne sviđa mu se njegovo ponašanje kako na terenu, tako i van njega.

[su_watch_live_football]

Marca navodi kako je Bale najmanje motiviran igrač u svlačionici Reala i da se Zidane zato više okreće Asensiju i Iscu kojima Real očito znači više nego Baleu. Vjerojatno je i sam Gareth svjestan kako je ovo zadnja sezona u ‘kraljevskom klubu’, ali vrijeme je za nove pobjede. Navodno Real ima ponude iz Kine koje Bale ne želi slušati, njega zanimaju samo najjače lige i klubovi poput Bayerna, Chelseaja, Uniteda…


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!