NaslovnicaVijestiEvo zbog čega je Paulo Dybala naljutio Messija!

Evo zbog čega je Paulo Dybala naljutio Messija!

Nogometaš Juventusa i reprezentativac Argentine Paulo Dybala naljutio Messija zbog odluke koju je donio o budućnosti u svojoj karijeri.

Napadač Juventusa navodno je rekao svom dobrom prijatelju i suigraču iz reprezentacije Lionelu Messiju da želi da pređe u Real Madrid.

Do ovog saznanja došao je španjolski Diario Gol, koji tvrdi da je Dybala označen kao Barcina alternativna meta, u slučaju da ne uspiju ubijediti Antoinea Griezmanna da se preseli na Camp Nou.

[su_watch_live_football]

Dybala je ove sezone postigao 17 golova za aktualnog prvaka Serie A, a već neko vrijeme je na radaru dva španjolska giganta, koja se već pripremaju za ljetni prijelazni rok.

Diario Gol je dodao da je Messi već bio razočaran odlaskom Neymara u PSG, a sada je nesretan i zbog toga što Dybala želi da pređe u redove njihovog ljutog rivala.

Nekadašnji nogometaš Arsenala i Milana koji je zaradio veliki novac privatnim biznisom, nakon pauze seli se u La Ligu

Transfer glasine: Neymar postavio uslov Real Madridu, United kupuje veznjaka u Munchenu, Nainggolan napušta Romu

Real će pokušati da se riješi Karima Benzeme na kraju sezone, koji je ove sezone u očajnoj formi, pošto je postigao samo dva gola, a Los Blancosi se nalaze tek na četvrtom mjestu tablice La Lige.

[su_no1_for_tennis]

Njihova meta broj 1 ostaje Harry Kanne, golgeter Tottenhama, ali ispostavlja se kako će biti vrlo teško “odvući” ga iz Londona, pošto Spursi odbijaju svaku ponudu.

“Kraljevski klub” će tako po svoj prilici morati da se fokusira na Dybalu, koji bi trebalo da ojača otupjelu oštricu Realovog napada.

U svakom slučaju, Dybala želi da napusti Italiju, a kako stvari stoje, najbliži je transferu na Santiago Bernabeu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!