NaslovnicaVijestiF1: Hamilton slavio u uzbudljivoj utrci

F1: Hamilton slavio u uzbudljivoj utrci

Vrlo neizvjesna VN Velike Britanije završila je pobjedom aktualnog Svjetskog prvaka Lewisa Hamiltona koji je slavio u promjenjivim vremenskim uvjetima.

 

 

 

Start utrke donio nam je sjajni start dvojice Williamsovih vozača koji su se probili na čelo poredka. Nakon toga vidjeli smo sjajne dvoboje između Williamsa i Mercedesa, dok je Ferrari startao loše i pao u poretku. Odmah na početku utrke vidjeli smo sudar i odustajanje dvoje Lotusovih vozača i Jensona Buttona.

 

 

Prvi ulazak u boks daleko je najbolje iskoristio Hamilton koji se probio sa treće pozicije na vrh poredka dok je Rosberg ostao četvrti. Ferrari se polagano probijao prema 5. i 6. poziciji i tako se vozilo sve do 15 krugova prije kraja kada je prvo odustao Sainz i izazvao virtualni saftey car, da bi nakon toga počela padati kiša u kojoj se nisu snašli Williamsi koji su izgubili pozicije, kao i Kimi Raikkonen. Najbolje je kišu iskoristio Vettel probivši se do treće pozicije.

 

[touchcarousel id=’2′]

 

Bila je ovo vrlo uzbudljiva utrka, gdje je Hamilton stigao do pobjede po prvi puta sa prve startne pozicije. Napomenimo kako je Fernando Alonso stigao do prvog boda ove sezone u McLaren Hondi.

Ovo je bila treća pobjeda Hamiltona u Silverstonu kojom je povećao prednost u ukupnom poretku ispred momčadskog kolege Nice Rosberga.

Nadamo se da ste ispratili našu analizu i zaradili 🙂

 

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!