NaslovnicaVijestiFABINHO OTKRIVA: "On je fenomen! Pokušat ću ga uvjeriti da dođe u...

FABINHO OTKRIVA: “On je fenomen! Pokušat ću ga uvjeriti da dođe u Liverpool”

Fabinho otkrio da će pokušati uvjeriti jednog od najboljih mladih igrača na svijetu da dođe u Liverpool. Fabinho je čestitao Kylian Mbappeu na njegovom prelasku u Liverpool ovog ljeta – i kaže kako će pokušati uvjeriti fenomena da se pridruži klubu.

FABINHO OTKRIVA

Fabinho, kojeg je Liverpool potpisao iz Monaca za 45 milijuna funti, igrao je sa Mbappeom zajedno za francusku ekipu, pomažući im da osvoje naslov prvaka 2013. godine.

Mbappe se potom preselio u PSG, koji ga je učinio drugim najskupljim nogometašem svih vremena, dok je zatim osvojio i Svjetsko prvenstvo sa Francuskom ovog ljeta, a postigao je četiri gola i nagrađen je kao najbolji mladi igrač na turniru također.

[su_bet365_koeficijenti]

Na pitanje i 19-godišnjem napadaču, brazilski veznjak Fabinho je rekao: “Kylian Mbappe mi je poslao tekstualnu poruku čestitajući mi što sam došao u Liverpool.”

“Nažalost nisam imao priliku čestitati mu na tome što je učinio tijekom ovog Svjetskog prvenstva.”

“Ono što je Francuska učinila bilo je fantastično. Što je Mbappe učinio u dvije godine profesionalnog nogometa je nevjerojatno. On je fenomen i treba mu čestitati i čim budem imao šansu, hoću.”

[su_bet365_100bonus]

Fabinha su od tada upitali bi li zatražio od Mbappea da dođe u Liverpool, a on je sa osmijehom rekao: “Već je rekao da će ostati u PSG-u, ali polako ću ga pokušati uvjeriti da dođe.”

Postoje dvojica bivših kolega iz Monaca u Premier ligi u Manchester Cityju, a to su Benjamin Mendy i Bernardo Silva, a on kaže da je bio u kontaktu sa njima.

Obećao je Silvi da će biti malo oštar sa njim kada se suoče jedan sa drugim.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!