NaslovnicaVijestiFABINHO PRIZNAO: Evo koja zvijezda Manchester Cityja mu je preporučila da dođe...

FABINHO PRIZNAO: Evo koja zvijezda Manchester Cityja mu je preporučila da dođe u Liverpool!

Novi veznjak Liverpoola Fabinho, koji je početkom ovog ljeta stigao u Liverpool iz Monaca za 45 miliona eura, priznao je kako mu je u donošenju te odluke pomogla zvijezda Manchester Cityja i njegov bivši suigrač Bernardo Silva.

Silva rekao Fabinhu da dođe u Liverpool

Brazilac je na Anfield stigao ovog ljeta zajedno sa još nekoliko igrača, a u pitanju su Naby Keita, Alisson i Xherdan Shaqiri, za koje su čelnici Liverpoola platili ukupno čak 182 miliona eura.

[su_bet365_koeficijenti]

On je priznao kako se dvoumio između odlaska u La Ligu i Premier ligu, ali je ipak odlučio doći u, po mišljenju mnogih, najbolju ligu na svijetu. U intervjuu za Sky Sports rekao je: “Kada se pružila prilika da dođem u Liverpool, pričao sam sa trenerom, i na kraju sam donio pravu odluku. U Monacu sam proveo nekoliko godina, i vjerujem kako je bilo pravo vrijeme za promjenu. Želio sam doći u veliki klub koji ima ambiciju da se bori za titule. Dvoumio sam se između Premier lige i La Lige. Liverpool je veliki klub i, ako ovo nije najbolja liga na svijetu, onda je jedna od dvije najbolje.”

[su_bonus]

Fabinho je dodao kako je zadovoljan nastupima njegovog tima u predsezoni, kao i pobjedom u prvoj službenoj utakmici protiv West Ham Uniteda u nedjelju, kada su izabranici Jurgena Kloppa slavili visokim rezultatom 4-0: “Izgledamo vrlo snažno. Pripreme su bile sjajne i gledajući sve igrače, ne samo prvotimce, imamo odličnu ekipu. Borit ćemo se za titulu.”

24-godišnjak je također otkrio kako je ulogu u njegovom dolasku na Anfield imao i njegov prijatelj Bernardo Silva, koji nastupa za Manchester City, jednog od najvećih rivala Liverpoola u borbi za titulu: “Rekao mi je kako će mi se svidjeti Liverpool i kako je impresioniran navijačima u Engleskoj, koji dišu nogomet. Bili smo dobri prijatelji u Monacu, gdje je bio jedan od najboljih igrača. Sretan sam što je osvojio titulu prošle sezone, želim mu dosta individualnih uspjeha ove sezone, ali ne i titulu.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!