NaslovnicaVijestiFabio Capello otkrio tko je najbolji igrač kojeg je ikad trenirao

Fabio Capello otkrio tko je najbolji igrač kojeg je ikad trenirao

Legendarni talijanski trener Fabio Capello u svojoj karijeri imao je priliku trenirati neke od najboljih igrača u povijesti nogometa, s obzirom da je vodio klubove kao što su Milan, Juventus, Real Madrid, kao i reprezentaciju Engleske.

Capello otkrio da je Ronaldo najbolji

Međutim, tko je najbolji od igrača koje je trenirao? To pitanje su mu danas postavili novinari Sky Calcio Cluba, a talijanski stručnjak je morao odabrati između velikana kao što su Marco van Basten, Alessandro Del Piero, Zlatan Ibrahimović i mnogi drugi.

Capello je na to pitanje odgovorio: “Ronaldo. Unatoč činjenici što sam ga morao pustiti da ode iz kluba kako bih osvojio ligu sa Real Madridom. On je težio 96 kilograma. Pitao sam ga koliko je kilograma imao kad je osvojio Svjetsko prvenstvo u Japanu i Koreji i on je rekao 84 kilograma. Zatim sam ga pitao može li se vratiti na barem 88 kilograma, što nikad nije učinio.”

“Što se tiče Van Bastena, njega nisam trenirao dugo. Nikad ga nisam imao u vrhunskoj formi. Problemi sa Ibrahimovićem? Bilo je nekih problema između njega i Jonathana Zebine, ali kada je Moggi stigao sve se riješilo.”

[su_bonus]

Ronaldo je igrao pod vodstvom Capella u prvom dijelu sezone 2006/07 u Real Madridu, te je skupio tek 13 nastupa i postigao četiri gola. U januaru 2007. godine otišao je u AC Milan u transferu vrijednom 7,5 miliona eura, te je u dvije sezone odigrao 20 utakmica u dresu Rossonera i postigao devet golova.

Nakon perioda na San Siru, legendarni Brazilac se vratio u rodni Brazil, gdje je karijeru završio u dresu Corinthiansa, u kojem je u dvije sezone odigrao ukupno 69 utakmica u svim takmičenjima, te postigao 35 golova. Vrlo bogatu karijeru, u kojoj je osvojio mnoštvo timskih i individualnih titula, uključujući dva Svjetska prvenstva sa reprezentacijom Brazila (1994, 2002), te dvije Zlatne lopte (1997, 2002), završio je 2011. godine.

Nedavno su se pojavile špekulacije kako bi se sljedeće godine mogao vratiti upravo u Corinthians, gdje bi preuzeo funkciju sportskog direktora kluba.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!