NaslovnicaVijestiFabregas ide na posudbu: Zašto Conte ne želi Fabregasa?

Fabregas ide na posudbu: Zašto Conte ne želi Fabregasa?

Fabregas ide vjerojatno tijekom siječnja na posudbu. Tražen je od strane AC Milana u augustu, ali ipak nije otišao. Cesc Fabregas je u Chelseaju bio samo dvije godine, ali njegove čarolija na Stamford Bridge se čini kao gotova.

Fabregas ide

Španjolac, koji je nastupao sporadično pod vodstvom Antonio Contea ove sezone, će vjerojatno na posudbu u siječnju.

To je u skladu sa The Timesom, koji je razumio da je Chelsea spreman subvencionirati Fabregasovu plaću kako bi se omogućilo Conteu da dovede drugog veznjaka.

[su_euro_soccer_bonus]

Ali zašto Conte ne želi Fabregasa?

Uostalom, govorimo o bivšem igraču Arsenala i Barcelone, zvijezdi koja je postigla najviše asistencija od bilo kojeg drugog igrača u Premier ligi tijekom 2014/15 sezone. Veznjak dokazane svjetske kvalitete.

Prema izvještaju The Timesa, postoji nekoliko razloga zbog kojih se Conte želi riješiti 29-godišnjaka.

Prije svega, talijanski stručnjak navodno smatra da Fabregas nema fizičku snagu i pozicijsku disciplinu da igrao kao jedan od dva glavna igrača na sredini terena u svom preferiranom 3-4-3 sustavu.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Drugo, Conte ne osjeća da Fabregas ima potrebnu brzinu za rad po stranama ili više u napadačkim dijelovima terena.

Suprotno nekim izvješćima, ovaj dvojac se nije posvađao. Naime, Fabregas je impresionirao svo osoblje na Bridgeu sa svojom profesionalnošću što se dokazalo kroz tešku sezonu.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!