NaslovnicaVijestiFabregas odlazi iz Chelseaja?

Fabregas odlazi iz Chelseaja?

Nogometaš Chelseaja Cesc Fabregas mogao bi se vratiti u Španjolsku i potpiše ugovor s madridskim Realom, ljutim rivalom Barcelone u kojoj je prošao omladinsku školu. Engleski i španjolski mediji pišu da će Real za Fabregasa platiti 45 milijuna eura.

Fabregas

Katalonski list Sport navodi da je transfer vrlo blizu, što potvrđuje i činjenica da je španjolski reprezentativac presjedio na klupi utakmicu protiv West Hama (2: 1) u Premijer ligi.

Na cijelom poslu inzistiraju Fabregas zastupnici pošto su oni prvi kontaktirali predsjednika Reala Florentina Pereza, kojem se svidjela ideja.

Fabregas je već jednom iznevjerio navijače kluba u kojem je ostavio veliki trag, pošto je kao kapetan londonskog Arsenala, preko Barcelone, došao u redove gradskog rivala Chelseaja.

Dolazak Fabregasa u Madrid znači i siguran odlazak Jamesa Rodrigueza, što bi najvjerojatnije trebala iskoristiti veoma zainteresirani PSG.

Engleski i španjolski mediji pišu da će Real za Fabregasa platiti 45 milijuna eura.

Kladionica bet365 vidi momčad Antonia Contea kao trećeg favorita za osvajanje Premier lige, sa koeficijentom 6.00.

1111

 

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!