NaslovnicaVijestiFabregas svojom objavom na Instagramu ponovo naljutio sve navijače Topnika

Fabregas svojom objavom na Instagramu ponovo naljutio sve navijače Topnika

Fabregas svojom objavom na Instagramu ponovo naljutio sve navijače Topnika. Za navijače Arsenala, tema Cesc Fabregas je ona koja dijeli mišljenja među njima.

fabregas-svojom

Dok neki navijači još uvijek imaju blago poštovanje prema Španjolcu za njegovih osam godina provedenih u klubu, drugi ga vide kao izdajnika zbog oblačenja Chelseajevog dresa. Slijedom toga, određene skupine Topnika iskoriste svaku priliku za njegovo ismijavanje i kritikovanje.

Fabregasova najnovija Instagram objava je pravi primjer toga. Čini se čak i na najmanjoj nesavršenosti na društvenim medijima možete vidjeti navijače Arsenala i njihovu reakciju na sve to.

Ova objava dokazuje nešto kao podsjetnik Fabregasove karijere.

[su_euro_soccer_bonus]

Danas se obilježava trinaesti rođendan veznjaka kao profesionalnog nogometaša. Povodom toga, on je postavio foto montažu svoje karijere, a i trofeje koje je prikupio tijekom tih godina.

Trofeji su izgleda glavna značajka. U stvari, slika uključuje 29-godišnjaka i njegovo dizanje trofeja u Chelseaju, Barceloni i reprezentaciji španjolske.

To je prilično uređena slika sa Svjetskog prvenstva, dva europska prvenstva i Premier lige. Dok se španjolski Super kup zapravo ne može usporediti, ali svejedno je na slici.

Objavu možete pogledati ispod:

Međutim, jedna slika koja nije uspjela stati na ovu objavu je trofej FA kupa, kojeg je Fabregas osvojio sa Arsenalom u 2005. godini. Dok ovo možda izgleda stvarno smiješno i nejasno, ljubitelji sjevernog londonskog kluba nisu baš zadovoljni.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Njegova objava bez toga je izazvala mnogo reakcija kod navijača Topnika širom svijeta i sugestiraju da je Španjolac namjerno ignorirao taj trofej. Treba naglasiti da je Fabregas uključio sliku svog debija u Arsenalovom dresu.

Neke od Instagram komentara možete pogledati ovdje:

screenshot_17

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!