NaslovnicaVijestiFabregas u intervjuu za Sky Sports komentarisao Contea i Rashforda

Fabregas u intervjuu za Sky Sports komentarisao Contea i Rashforda

Nogometaš Chelseaja Cesc Fabregas rekao je da je Antonio Conte pravi čovjek za londonski klub i dodao da vjeruje da će igračima vratiti pobjednički mentalitet.

Fabregas

Conte, trenutno selektor reprezentacije Italije, s Chelseajem je potpisao trogodišnji ugovor, u koji dolazi poslije Europskog prvenstva u Francuskoj.

“Po onome što sam čuo, od mnogih nogometnih stručnjaka, on je sjajan trener, discipliniran i rođeni pobjednik. To je baš ono što nam je trebalo. Netko tko će uvijek biti uz vas i tjera vas da učite nove stvari i igrate do granice svojih mogućnosti. Konte želi odmah krene pobjeđivati, bez prijelaznog razdoblja i izgovora i zato je pravi čovjek za Chelsea”, rekao je Fabregas za Sky Sport.

Cesc Fabregas je u intervjuu za Sky Sports komentarisao i igrača Manchester Uniteda, mladog Marcusa Rashforda koji igra sezonu iz snova iako mu je tek 18 godina.

“U formi je trenutno. Zaista volim tog dječaka. Gledao sam ga kako igra par puta otkad je došao u United i zaista volim njegovu inteligenciju i želju da je u šesnaestercu, njegove pokrete kojima ostavlja iza sebe defanzivce.”, rekao je Fabregas.

Marucus Rashford je svoju šansu u Unitedu dobio zbog povreda Wayneja Rooneyja i Anthonyja Martiala, i na kraju se to ispostavilo kao odlično. Rashford je zadržao svoje mjesto u prvih 11 i kada se Rooney oporavio. Ove sezone postigao je sedam golova u 13 nastupa u svim takmičenjima.

[su_sportingbet]

Ovu sedmicu ga je hvalio i defanzivac Liverpoola, Jamie Carragher. United sutra igra protiv Crystal Palacea od 21:00.

Conte je trenersku karijeru započeo je u Arecu, vodio je Bari i Sienu, a potom je s Juventusom za tri godine osvojio isto toliko titula u Seriji A.

Sa torinskim timom osvojio je rekordna 102 boda u talijanskom prvenstvu, a od 2014. godine predvodi Azure.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!