NaslovnicaVijestiFabregasa pitali da li bi se vratio u Arsenal, navijači iznenađeni odgovorom

Fabregasa pitali da li bi se vratio u Arsenal, navijači iznenađeni odgovorom

Nogometaš Chelseaja Cesc Fabregas odgovarao je na pitanja navijača putem Twittera, a jedan odgovor privukao je veliku pažnju pristalica Arsenala.

Naime, na pitanje da li bi se u budućnosti vratio na Emirates bar kao trener, ako bi mu se ukazala prilika, španjolski nogometaš odgovorio je sa: “Naravno”.

Fabregas je u dresu Gunnersa proveo osam godina, da bi se potom 2011. preselio u Barcelonu. Poslije tri godine u Kataloniji vratio se u Premier ligu, ali ovoga puta da bi obukao dres Chelseaja.

[su_no1forfootball]

Navijači Arsenala doživjeli su to kao veliku izdaju, s obzirom na to da su Bluesi njihovi veliki gradski rivali. Možda će Fabregas kao trener dobiti priliku da ponovo osvoji srca navijača kluba sa Emiratesa.

Fabregas je došao u Arsenal 2006, a kao 16-godišnjak nije ni pomišljao o prvoj momčadi, već se je koncentrirao na treninge i učenje engleskog jezika. Nedugo zatim doživio je debi u momčadi Arsenala, 23. listopada 2003. u Liga Kupu protiv Rotherhama.

Transfer glasine: United kupuje u Celticu, Dybala pravi šokantan transfer, Liverpool za napadača daje 100 miliona eura

Zvijezda Reala u Liverpoolu: Jurgen Klopp pripremio ponudu od 150 milijuna eura

Tako je postao najmlađi igrač koji je ikad zaigrao u prvoj momčadi Arsenala, sa 16 godina i 177 dana. Kasnije je postao i najmlađi strijelac u Arsenalovoj povijesti, zabivši gol u 5:1 pobjedi nad Wolvesima (Liga Kup).

U sezoni 2004/05. počeo je dobivati više prilika. Prvu utakmicu u sezoni odigrao je protiv Manchester Uniteda u Community Shieldu. Kasnije je, zbog ozljede Patricka Vieire, odigrao 4 prvenstvene utakmice zaredom. Golom u pobjedi 3:0 nad Blackburnom, postao je najmlađi strijelac u Arsenalovoj povijesti u Premiershipu.

U sljedećim sezonama ustalio se u prvoj postavi i postao predvodnik momčadi, a 2008.  je dobio i kapetansku traku. Sa sa Arsenalom je osvojio FA Kup 2005. i Community Shield 2004, te igrao finale Lige prvaka protiv Barcelone 2006.

2011. godine se preselio upravo u Barcelonu za 34 milijuna eura, da bi tri godine kasnije prešao u Chelsea, te je pitanje kako bi ga navijači Arsenala prihvatili poslije svega…


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!