NaslovnicaVijesti(VIDEO) Milan eliminiran iz kupa zbog penala koji je postao predmet ismijavanja...

(VIDEO) Milan eliminiran iz kupa zbog penala koji je postao predmet ismijavanja diljem Italije


Atalanta je ostvarila izuzetan uspjeh plasiravši se u polufinale talijanskog kupa nakon što su ostvarili pobjedu od 2:1 protiv Milana u četvrtfinalnom susretu na San Siru. Dvostruki strijelac i junak utakmice bio je nizozemski igrač Teun Koopmeiners. Unatoč tome što je Milan poveo golom Rafaela Leaoa u 45. minuti, asistiranom od strane Thea Hernandeza, Atalanta je uspjela preokrenuti rezultat i osigurati svoje mjesto među četiri najbolje momčadi u natjecanju.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Međutim, samo dvije minute kasnije, Koopmeiners je postigao gol izjednačenja, dovodeći rezultat na 1:1. U 59. minuti, gosti su imali priliku za kazneni udarac nakon što je Alejandro Jimenez oborio Alekseja Mirančuka, a sudac Marco Di Bello pokazao je na bijelu točku. Koopmeiners je mirno realizirao jedanaesterac i postavio rezultat na 2:1. Ovaj incident s kaznenim udarcem izazvao je nezadovoljstvo među igračima Milana, a istovremeno je postao predmetom ismijavanja.

Zapravo, kontroverzan je bio kontakt između Jimeneza i Mirančuka. Start Jimeneza ne čini se kao prekršaj koji bi opravdao izbacivanje Milana iz natjecanja. Video snimka tog trenutka masovno se dijeli putem društvenih mreža, a reagirao je i najbolji igrač Milana, Rafael Leao, koji je jednostavno napisao: “Nevjerojatno.” U polufinalu talijanskog kupa, Atalanta će se susresti s Fiorentinom.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!