NaslovnicaVijestiFANTASTIČNA PORUKA: Evo šta je napadač Brightona napisao Ibrahimoviću!

FANTASTIČNA PORUKA: Evo šta je napadač Brightona napisao Ibrahimoviću!

Proteklog vikenda Manchester United je na Old Traffordu savladao ekipu Brightona rezultatom 1-0. Fantastična poruka upućena je od strane Tomera Hemeda ka Ibrahimoviću!

FANTASTIČNA PORUKA

Naime, napadač Brightona je u igru ušao u 75. minuti utakmice, a na kraju je zamjenio dres s Ibrom.

Nakon što se utakmica završila Tomer Hemed je prišao do Zlatana Ibrahimovića te ga pitao da razmjene dresove na šta je Ibra pristao. Dan koji će dugo vremena pamtiti Hemed.

Kasnije se pohvalio i na društvenim mrežama kako je dobio dres od Zlatana Ibrahimovića, poslao je poruku Ibrahimoviću, koja je vjerovatno i njega oduševila.

“Ne mjenjate dres sa Zlatanom, Zlatanov dres mijenja vas. Legendo hvala ti”, napisao je na društvenim mrežama napadač Brightona Hemed.

[su_live_koeficijenti]

Jose Mourinho je rekao kako Manchester United nije zaslužio da pobijedi Brighton, također mladi nogometaš Anthony Martial je prokomentarisao svoju situaciju sa trenerom Crvenih vragova.

Jose Mourinho je veoma teška osoba, a pogotov prema meni”, rekao je Martial, te nastavio:

“Igrao sam u svojoj glavi, te nisam bio fokusrian na igru, ali sada sam to promjenio, čim budem na terenu – postanem dosta ozbiljniji.”

“Neki ljudi zaborave koliko ja imam godina. Sa mojim talentom oni očekuje da brzo ‘eksplodiram’, ali ipak ja imam budućnost”, tvrdi mladi nogometaš Martial.

Manchester United se nalazi na drugoj poziciji u Premiershipu sa 29 bodova.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!