NaslovnicaVijestiFANTASTIČNE VIJESTI ZA CRVENE ĐAVOLE: Bivši igrač Manchester Uniteda novi asistent Jose...

FANTASTIČNE VIJESTI ZA CRVENE ĐAVOLE: Bivši igrač Manchester Uniteda novi asistent Jose Mourinha?

Manchester Unitedov veznjak Michael Carrick postat će pomoćnik menadžera sljedeće sezone, priznao je Jose Mourinho. 36-godišnjak će ovog ljeta objesiti kopačke o klin i krenuo u školu za treniranje, gdje će zamijeniti dugogodišnjeg pomoćnika Mourinha Rui Fariju koji je bio povezan sa prelaskom u Arsenal.

Fantastične vijesti

Carrick se pridružio Manchester Unitedu iz Tottenhama 2006. godine i napravio je više od 450 nastupa na svim natjecanjima za Crvene vragove.

Bivši internacionalac Engleske je proveo ovu sezonu na periferiji, što je samo pet nastupa tijekom cijele sezone, jer ga je srčano stanje držalo van terena.

Sa igračkom karijerom koja se završava, Carrick je pozvan da surađuje sa Jose Mouirnhom kao trenerom, ali sa Farijom koji prekida svoje 17-godišnje partnerstvo sa Manchester Unitedovim menadžerom kako bi postao menadžer po svom vlastitom pravu, bivši veznjak će sada biti broj 2 na Old Traffordu.

[su_watch_live_football]

Jose Mourinho je rekao: “Imat ću pomoćne trenere, fitness trenere i strukturu gdje imamo stručnjake u različitim područjima povezanim sa nastupima. Mislim da će to biti Michael Carrick u budućnosti – kada bude završio školu.

“Onda može napraviti taj preskok od igrača do asistenta. Kada Rui bude otišao nakon 17 godina, nemam nikoga spremnog da bude moj asistent. Dakle, ja radije preferiram da strukturu osoblja napravim na sovj način u kojem postoji obrazovanje i poboljšanje.”

Carrick je smatran inteligentnim veznim igračem, koji ima nos za taktiku, a imao ju je dok je i igrao.

[su_bonus]

U više navrata je vodio Manchester United kao kapiten i visoko je ocijenjen od svojih kolega i trenera.

To je veliki poziv od Jose Mourinha. Hoće li napraviti Engleza kao svog broja 2, nismo sigurni, ali ove njegove riječi mnogo govore o tome koliko zapravo cijeni Carricka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!