NaslovnicaVijestiFavoriti kladionica: Top šest potencijalnih destinacija za Joe Harta

Favoriti kladionica: Top šest potencijalnih destinacija za Joe Harta

Favoriti kladionica su ovih šest klubova koje smo vam naveli ispod. Joe Hartovi dani u Manchester Cityju odbrojavaju. Claudio Bravo je, prema izvješćima u katalonskim medijima, na putu da potpiše za novi klub Pep Guardiole i postat će novi broj 1 na Etihad stadionu.

Favoriti kladionica

Hart, kooji je ostavljen na klupu za vrijeme otvaranja Premier lige protiv Sunderlanda prošlog vikenda, sigurno je sada na izlaznim vratima s obzirom na sve predloženo i razmatra svoje opcije.

No, koji klubovi su u realnim šansama da potpišu 29-godišnjaka?

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Predstavljamo vam top šest potencijalnih destinacija Joe Harta po predviđanjima kladionice Betfair.

Barcelona – Koeficijent 26.0

Sa Bravom na putu za Manchester da zamijeni Harta, da li bi City mogao prodati Harta Barceloni? Hart već ima fana u Lionel Messiju, koji Engleza opisuje kao ‘fenomenalnog’ u utakmici između Barcelone i Cityja u Ligi prvaka 2015. godine.

Screenshot_55

UPLATI!

West Ham – Koeficijent 21.0

Slaven Bilić bi volio dovesti Harta na Olimpijski stadion. Ali koeficijent 21.00 se čini kao fer. Prelazak iz Manchester Cityja u West Ham bi bio veliki korak nazad za engleskog golmana.

Screenshot_52

UPLATI!

Real Madrid – Koeficijent 15.0

Sada je već ozbiljna priča. Hart bi sigurno volio šansu da se pridruži jednom od najvećih svjetskih fudbalskih klubova i to bi bio veliki korak u njegovoj karijeri. Ali – ovo je veliko ali – Zinedin Zidane je i više nego sretan sa njegovim trenutnim izborom golmana za prvu postavu Keylor Navasom.

Screenshot_53

UPLATI!

PSG – Koeficijent 15.0

PSG vjerojatno ima novca da dovede Harta u Ligue 1 – a Englez bi imao dobre šanse da bude broj 1. Ideja prelaska Harta u PSG ovog mjeseca bi možda zvučala malo napregnuta, ali ne isključujte ovu mogućnost u potpunosti.

Screenshot_54

UPLATI!

Liverpool – Koeficijent 4.5

Jurgen Klopp je doveo Loris Kariusa iz Mainza tijekom ljeta; međutim, Nijemac je trenutno povrijeđen. Simon Mignolet se vratio na gol za Redse, ali Klopp bi bio u iskušenju da završi dogovor za Harta, koji je sigurno bez sumnje bolji od obojice. Koeficijent 4.5 je vrlo dobar s obzirom da su velike šanse da bi Klopp mogao napraviti ovaj transfer.

Screenshot_56

UPLATI!

Everton – Koeficijent 1.57

Najveći favorit na kladionici Betfaira je niko drugi nego Everton. Ronaldo Koeman je doveo svog sunarodnjaka Nizozemca Maarten Stekelenburga na Goodison Park ovog ljeta, a Joel Robles je također u klubu. No, šanse da Hart pređe na Goodison Park mogla bi se pokazati previše neodoljiva za Everton.

Screenshot_57

UPLATI!

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!


[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!