NaslovnicaVijestiFelix Brych: Radujem se finalu Lige prvaka, dat ću sve od sebe

Felix Brych: Radujem se finalu Lige prvaka, dat ću sve od sebe

Felix Brych: Radujem se finalu Lige prvaka, dat ću sve od sebe

Njemački nogometni sudac, Felix Brych, rekao je da je velika čast suditi finale Lige prvaka i dodao da se veoma raduje utakmici u Cardiffu.

radujem se

“Čast je biti izabran za glavnog arbitra najveće utakmice u europskom klupskom nogometu. Veoma se radujem tome”, rekao je Brych za web stranice UEFA-e.

Nogometaši Juventusa i Real Madrida sastat će se u subotu u finalu Lige prvaka.

“Kada izađemo na teren i kada se začuje himna Lige prvaka, ja ću biti u potpunosti fokusiran samo na meč. Moj tim i ja ćemo dati sve od sebe da dobro počnemo meč, jer nam to, baš kao i igračima, daje dodatno samopouzdanje.”, rekao je Brych.

Brychu će to biti drugo veliko finale koje sudi u europskim natjecanjima, poslije duela Seville i Benfice u finalu Lige Europa 2014.

[su_finale_lige_prvaka_300x250]
“Nije dovoljno da samo budete u dobroj formi i dobro pripremljeni za suđenje na takvoj razini, jedan od najvažnijih aspekata subotnjeg finala biće rad s ljudima. Radite zajedno sa 22 igrača na terenu, od kojih svi imaju različite karaktere i morate biti u stanju da se povezati s tim različitim karakterima “, rekao je Nijemac.

“Timski rad je od ključnog značaja za suce, a činjenica da radimo zajedno dugi niz godina je ogromna korist. To znači da znamo kako svatko od nas reagira. Ne samo da ćemo pomoći jedni drugima u donošenju dobrih odluka, nego ćemo jedni drugima uliti dodatno samopouzdanje.”, rekao je Brych.

>>JUVENTUS V REAL MADRID: TALIJANSKI PRVACI PROTIV ŠPANJOLSKIH PRVAKA, POVIJESNO FINALE LIGE PRVAKA

Brych se suđenjem počeo baviti 2004. godine.

“Bio sam igrač, ali sam doživio ozbiljnu povredu, tako da sam počeo da se bavim suđenjem. Nikada nisam imao uzore, ali sam uvijek pratio kako vrhunski suci vode mečeve. Suđenje je imalo veliki utjecaj na moj život. Pomoglo mi je da napredujem kao osoba, jer učite vještine upravljanja, kao i to kako da vodite računa o sebi i ostanete u dobroj formi.”, rekao je Brych, inače doktor prava.

Finale Lige prvaka igra se u subotu od 20.45.

KLADI SE NA FINALE
Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!