NaslovnicaVijestiFerdinand: Nisu počeli pjevati do 76. minute!

Ferdinand: Nisu počeli pjevati do 76. minute!

Bivši igrač Manchester Uniteda Rio Ferdinand kritikovao je navijače Manchester Cityja, koji nisu pružili podršku svom timu u jučerašnjoj pobjedi protiv Paris Saint Germaina rezultatom 1-0 i prolasku u polufinale Lige prvaka.

Reakcija Rio Ferdinanda nakon sramotnog poraza Manchester Uniteda

“Građani” su po prvi put u povijesti stigli do polufinala ovog takmičenja, ali atmosfera na Etihad stadionu je bila ‘prigušena’, unatoč važnosti te utakmice.

Bivši igrač velikog gradskog rivala Manchester Uniteda, Rio Ferdinand, šokiran je ponašanjem navijača, te je izjavio da nisu uspjeli motivirati svoj tim, što im je bila jedina dužnost.

“Dužnost navijača je inspirisati svoj tim ponekad. Naravno, igrači moraju izaći na teren i igrati, ali ponekad im je potrebna podrška navijača. Njihovi navijači sinoć nisu počeli pjevati do 76. minute”, izjavio je za BT Sport.

David Ginola, njegov sagovornik, dijeli isto mišljenje sa Ferdinandom, te dodaje navijači nisu poslušali riječi svog trenera Manuela Pellegrinija.

“Oni moraju imati veću podršku navijača, jer smo prvu pjesmu čuli tek u 76. minuti. Manuel Pellegrini je na press konferenciji za novinare jučer rekao da njegov tim treba podršku navijača od samog početka, od prve sekunde utakmice. To je ono što im je potrebno, jer je sinoć atmosfera bila vrlo mirna.”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!